به برخی از افراد مستحق در ولایت کابل تحایف عیدی توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۷ - ۹:۳
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به مناسبت ایام عید سعید فطر برای برخی از کودکان یتیم و معلول تحایف عیدی تهیه نموده بود، این تحایف از سوی محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین به اطفالی توزیع گردید که بدون سرپرست در خانه های شان زندگی می نمودند.

محترم قاری شمس الامین زهیر، با نهایت مهربانی و دلسوزی برای هر کودک تحایف عیدی تقدیم نمود و به آنها اطمینان داد که "شما تنها نیستید، بلکه ما در کنار شما هستیم".

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل با توزیع تحایف عیدی به قلب‌های کوچک و رنجدیده‌ کودکان یتیم و معلول امید و آرامش بخشید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS