محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت هرات سفر کرد

asad_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۰:۲۴

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین  پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایات نیمروز، فراه و بادغیس و انجام کمک های نقدی به آنان، امروز عازم ولایت هرات گردید.

در این سفر، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی محمد امین درویش رئیس مالی و حسابی، محترم ملا ابراهیم شاه خلیل آمر ریاست تنظیم خدمات اجتماعی و محترم حافظ نورمحمد سکرتر مقام وزارت، محترم وزیر صاحب را همراهی می‌نمایند.

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت هرات در حضور محترم ملا نقیب الله حاجی ایوب معاون والی آن ولایت، با خانوادهای شهدای مجرد ملاقات نموده، ضمن جویای احوال آنان، یک اندازه مساعدت های نقدی را نیز به خانوادهای متذکره انجام دادند.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، در روشنایی آیات مبارک قرآن عظیم‌الشان و احادیث شریف پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم درباره مقام بلند و فضیلت شهادت سخنرانی کرده افزود که ارتباط میان خانواده‌های شهداء و معلولین با امارت اسلامی پابرجاست و این ارتباط همواره ادامه خواهد داشت، به همین هدف، وزیر محترم امور شهداء و معلولین به این ولایت سفر کرده تا از نزدیک با خانواده‌های شهداء و معلولین دیدار نماید و از احوال آنان باخبر شود. همچنان تحفۀ که از سوی عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله‌تعالی برای خانواده‌های شهداى مجرد اختصاص یافته است، به این خانواده‌ها بسپارند.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود اظهار داشت که امارت اسلامی، نعمت بزرگ از سوی الله جل‌جلاله برای ملت افغانستان است و افزود که برای این نظام اسلامی، رهبر دلسوز، مهربان و متعهد تعیین گردیده که همواره از وضعیت مردم، بخصوص خانواده‌های شهداء و معلولین باخبر می‌شود و در راستای رسیدگی به مشکلات و نیازهای آنان توجه خاص دارد.

همچنان محترم مولوی برهان‌الدین حلیم رئیس امور شهداء و معلولین ولایت هرات از محترم وزیر صاحب به‌ گرمی استقبال نمود، از قربانی‌های بزرگ و فداکاری‌ های شهداء قدردانی بعمل آورد و نسبت به خانواده‌های آنان مراتب سپاس گذاری خویش را ابراز داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۹:۳
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۴۵۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از خانواده‌های شهداء، رسیدگی درست و به‌موقع به نیازهای روزمره آنان و فراهم‌سازی زمینه زندگی بهتر برای قشرهای آسیب‌پذیر جامعه، با همکاری مؤسسه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۹:۲۹
Background image

به (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازهای اولیه آنان، به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، افراد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۴۹
Background image

به (۳۵۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی به مشکلات و نیازمندی های خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۳۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های. . .

BACK TO NEWS