کارکردها و فعالیت های رئیس امور شهداء و معلولین ولایت جوزجان مورد تقدیر و ستایش قرار گرفت

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۹:۴۹
mmd

در برنامۀ که به همین منظور در ریاست امور مالی و حسابی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافته بود، در حضور محترم مولوی کلیم ‌الله افغان رئیس عمومی امور مالی و اداری و محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی این وزارت، از سوی محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان به پاس خدمات ارزنده و صادقانه در زمینه ارایه خدمات به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، همچنان به دلیل منظم بودن امورات اداری، رعایت اصول کاری و مدیریت مؤثر در بخش‌های مربوطه به محترم مولوی شبیر احمد رئیس امور شهداء و معلولین ولایت جوزجان لوح تقدیر تفویض گردید.

این لوح تقدیر بر اساس یافته‌ ها و پیشنهادهای ریاست نظارت و ارزیابی وزارت، پس از ارزیابی دقیق هیئت موظف و مطابق با منظوری محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین، به محترم مولوی شبیر احمد تفویض گردید.

محترم مولوی شبیر احمد به عنوان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت جوزجان در مدت انجام وظیفهٔ خویش، تمام امور اداری، مالی و خدماتی آن ریاست را با نظم کامل، تعهد راسخ و مطابق با اصول اداری به انجام رسانیده است. به دلیل همین تعهد، حس مسؤلیت ‌پذیری و ارائه خدمات شایسته به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، موصوف از سوی رهبری وزارت امور شهداء و معلولین شایستهٔ دریافت این لوح تقدیر شناخته شد.

محترم مولوی کلیم ‌الله افغان رئیس عمومی امور مالی و اداری برای موصوف در انجام امور محوله آرزوی موفقیت‌های بیشتر ابراز نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS