وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را با مؤسسه بایسکیل رانی و توانبخشی برای معلولین افغان (AABRAR) امضاء نمود

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۹:۲۳

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور تأمین سهولت های لازم برای افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۱۸۹) هزار (۷۱۷) دالر با مؤسسه بایسکیل رانی و توانبخشی برای معلولین افغان (AABRAR) امضاء نمود.

تفاهمنامه متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین و محترم  داکتر عبدالبصیر توریالی رئیس مؤسسه بایسکیل رانی و توانبخشی برای معلولین افغان (AABRAR) امضاء گردید که بر اساس آن برای (۲۳۴۰) تن از افراد دارای معلولیت در ولایت هرات، وسایل حرکتی از جمله ویلچر، اعصاء و واکر تهیه و در اختیار آنان قرار داده می شود. همچنان برای این افراد به منظور  تسهیلات لازم، رمپ‌ ها و سایر تسهیلات مناسب فراهم می شود، علاوه بر این، برای شماری از این افراد معلول مساعدت های نقدی توزیع می گردد و  ساخت و ترمیم اعضای مصنوعی برای افرادی که نیازمند آن هستند، نیز در این تفاهمنامه گنجانیده شده است.

قابل یادآوریست این پروژه در هماهنگی با ریاست امور شهدا و معلولین ولایت هرات طی مدت (۶) ماه تطبیق می گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS