یک محراب مسجد در محوطۀ وزارت امور شهدا و معلولین افتتاح گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱ - ۱۰:۷
mmd

مسجد متذکره به اساس پيشنهاد وزارت امور شهدا و معلولین ومنظوری عالیقدر امیر المؤمنین حفظه الله تعالی از بودجۀ وزارت ارشاد، حج و اوقاف در دو طبقه به طور اساسی به هزینۀ مجموعی (۱۱) میلیون و (۲۲۶) هزار و (۳۴۲) افغانی از سوی محترم شیخ الحدیث دوکتور نورمحمد ثاقب وزیر ارشاد، حج و اوقاف طی مراسم با شکوهی با حضور داشت محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، رؤسا و کارمندان بخش های مربوطۀ این وزارت رسماً افتتاح گردید.

در مراسم افتتاح این مسجد محترم شیخ الحدیث دوکتور نورمحمد ثاقب پیرامون اهمیت و جایگاه والای اعمار و خدمت به مساجد با استناد از آیات قرآن عظیم الشان و احادیث نبی اکرم صلی الله علیه وسلم صحبت مفصلی ارایه نموده افزود: مسلمان واقعی کسی است که مساجد را اعمار نموده و به آن خدمت می‌کند. خوشبختانه امروز شاهد اعمار مساجد بیشتری در مناطق مختلف کشور هستیم، اما لازم است که به ظاهر مساجد اکتفا ننماییم؛ بلکه باید به پابند بودن به عبادت الهی نیز توجه داشته باشیم.

در ادامۀ این مراسم محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین ضمن ابراز قدردانی و امتنان از تلاش های رهبری وزارت ارشاد، حج و اوقاف در راستای اعمار مسجد این وزارت گفت: با اعمار این مسجد، مشکلات کارمندان و مراجعین این وزارت برطرف شده، اکنون آنها می‌توانند در این مکان هم به عبادت بپردازند و همچنین جلسات تلاوت قرآن کریم را نیز برگزار نمایند.

موصوف تلاش در ساخت مساجد و مدارس دینی را وجیبۀ هر فرد جامعه دانسته و نقش علمأ را در این راستا مهم عنوان نمودند. محترم شیخ صاحب تأکید ورزید که هر فرد باید در حد توان خود برای ایجاد و تقویت مدارس دینی تلاش کنند.

محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت نیز در این مراسم گفت رهبری امارت اسلامی با استفاده از بودجۀ ملی پروژه‌های عمرانی را در نقاط مختلف کشور راه‌اندازی نموده‌ است و این اقدام نشان‌دهندۀ اخلاص و تعهد کامل رهبری امارت اسلامی به توسعه و پیشرفت کشور است و باید شکر گذار این نعمت بزرگ الهی باشیم.

موصوف همچنین از وزیر ارشاد، حج و اوقاف خواست تا نسبت به سال‌های گذشته، سهمیه بیشتری برای معلولین و ایتام در مراسم حج اختصاص دهند.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد وزارت امور شهدا و معلولین گفت: خدمت‌گذاری و حمایت همه‌جانبۀ نظام اسلامی در کشور، وظیفه و مسئولیت هر فرد جامعه است و پس از زحمات، خستگی‌ها و تلاش‌های بی‌دریغ، خداوند متعال این نظام را به افغان‌ها اعطا نمود و بر ماست که شکرگزار این نعمت بزرگ الهی باشیم. در این راستا، همۀ ما باید با همکاری و همدلی، در جهت تقویت و پیشبرد اهداف نظام اسلامی گام برداریم و به پیشرفت نظام در کشور تلاش بورزیم.

موصوف همچنین افزود: آبادی معنوی مساجد به ذکر و عبادت خداوند متعال حاصل می‌گردد. این مساجد در طول تاریخ، مکانی برای افتاء، قضاء، خیرخواهی، جهاد و هر آن عملی بوده‌اند که به منفعت مسلمانان می‌انجامد و اعمار این مسجد لطف و شفقت بزرگ رهبران امارت اسلامی می باشند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS