جلسۀ به منظور بهبود روند کاری در ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل برگزار گردید

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۸:۴۱
mmd

جلسۀ متذکره که تحت ریاست محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل تدویر یافته بود، در آن کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست اشتراک ورزیده بودند.

در این جلسه پیرامون چگونگی ارایه خدمات بهتر و مؤثر تر به ورثۀ شهدا و معلولین و همچنان در رابطه به جستجوی  راه های حل مشکلات موجوده، بحث همه جانبه صورت گرفته و از کارمندان بخش های مربوطه خواسته شد، تا وظایف محولۀ خویش را با اخلاص و هماهنگی کامل انجام دهند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین دو تفاهمنامه را با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه های را به ارزش (۷) لک، (۹۵) هزار و (۶۲۱) دالر با مؤسسه همکاری بشری افغانستان (HHOA) امضاء نمود که بر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۸
Background image

رئيس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی های یکاولنگ سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان، به منظور بررسی خدمات به ورثۀ شهداء و معلولین و رسیدگی به مشکلات آنان، به ولسوالی‌های یکاولنگ یک و یکاولنگ دو سفر نمود.

وی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۴۳
Background image

به (۶۲) تن از ایتام مستحق در ولایت بغلان کمک های نقدی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بغلان به همکاری یک تاجر ملی به منظور تأمین نیازهای اولیه ایتام، کمک های نقدی را به (۶۲) تن از ایتام مستحق توزیع نمود، که هر مستحق مبلغ (۴۰۰۰) افغانی. . .

BACK TO NEWS