محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین با رئیس اسبق مؤسسۀ جی آی زید در دفتر کاری اش ملاقات نمود

nasrat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۱۵:۲۷
mmd

محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی وزارت امور شهدا و معلولین با محترم هنس دوبه رئیس اسبق مؤسسۀ جی آی زید ملاقات نمود. در این ملاقات محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان و همچنان محترم احمد الیاس عمر رئیس نهاد همبستگی افغان جرمن نیز حضور داشتند.

در این ملاقات معین تخنیکی و مسلکی وزارت امورشهدا و معلولین گفت: الحمدلله با حاکمیت امارت اسلامی در کشور امنیت سراسری تأمین گردیده و تمام اتباع کشور در فضای امن و برادری زندگی مینمایند. موصوف همچنان علاوه نمود: جنگ های چندین دهه، برای ما ایتام، زنان بیوه و معلولین زیاد را بر جاگذاشته است که در میان آنها افرادی نیز ثبت گردیده است که اکثریت اعضای خانواده هایشان را از دست داده و یا هم معلول شده اند.

محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند همچنان افزود: بهتر خواهند بود که نهادهای خیریه و مؤسسات با این قشر آسیب دیده در قسمت تهیه و توزیع مساعدت ها توجه بیشتر داشته باشند.

وی همچنان گفت: کسانیکه به منظور ارائه خدمات به این کشور میایند از آنها استقبال میشود ولی افغانها به هیچ کس اجازه نخواهند داد تا فکر شوم اشغال و غصب این کشور را در سر بپرورانند.

در عین حال محترم هنس دوبه رئیس اسبق مؤسسۀ جی آی زید صحبت نموده گفت: جای بسا خوشی است که امروز افغانها در فضای امن زندگی آزاد و آرام را سپری مینمایند.

وی همچنان علاوه نمود: " طی چند روز اقامت که در افغانستان داشتم، شاهد تغییرات و تحول مثبت در این کشور هستم و چشم دید خود را با سیاسیون و مسؤلین حکومتی جرمنی شریک خواهم ساخت تا باشد ذهنیت های منفی که در مقابل امارت اسلامی ایجاد شده است با ارائه حقایق عینی آنرا تغییر داده و به این ترتیب میان دو کشور فضای تعامل و اعتماد بوجود خواهند آمد."

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت با مؤسسه (IHH) امضأ نمود

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (۷۵) هزار و (۵۰۰) دالر میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین این وزارت و محترم سلیمان ایپلی رئيس مؤسسه (IHH) به امضاء. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه همدرد

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از قشر نیازمند ایتام و خانم های بیوه تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۵) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه همدرد به امضاء رسانید.

بر اساس این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۹:۳۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با مسؤلین بنیاد خیریۀ سیدالشهداء حضرت حمزه رضي الله عنه ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین بعد از ظهر امروز با مسؤلین بنیاد خیریه سیدالشهداء حضرت حمزه رضي الله عنه در دفتر کاری اش ملاقات کرد.

بنیاد خیریه‌ متذکره که به. . .

BACK TO NEWS