وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور تهیۀ مواد غذائی برای ایتام، زنان بیوه و معلولین با مؤسسه خیریۀ اجتماعی احساس امضأ نمود

nasrat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۶ - ۱۵:۱۴
mmd

براساس این تفاهمنامه یک صد و شصت و هفت (۱۶۷) تن ایتام، زنان بیوه و معلولین در ولایت پروان تحت پوشش این برنامه قرار می گیرد که بر بنیاد آن برای افراد مستحق فوق الذکر مواد غذائی که در آن آرد، برنج، روغن، نمک، بوره، لوبیا و چای شامل می باشد، توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم شهاب الرحمن اشرف مسؤل مؤسسۀ متذکره به امضاء رسید.

حین امضأی تفاهمنامۀ متذکره محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان از مسؤل  مؤسسه متذکره خواست تا مساعدت های خویش را در هماهنگی با این وزارت انجام دهند تا باشد مساعدت ها به گونه درست و شفاف در دسترس مستحقین واقعی قرار گیرد.

در عین حال محترم شهاب الرحمن اشرف مسؤل مؤسسۀ احساس در رابطه به فعالیت های مؤسسۀ متذکره معلومات ارائه نموده و در قسمت فراهم نمودن مساعدت های بیشتر وعدۀ همکاری نمود.

قابل یادآوریست که ارزش مجموعی پروژه متذکره نه هزار و یکصد (9100) دالر امریکایی می باشد که در ولایت پروان تطبیق میگردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS