در بورسيه های تحصیلی سهولت های بیشتر برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ایجاد می گردد

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۹ - ۹:۳۵
ds

در بورسيه های تحصیلی سهولت های بیشتر برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ایجاد می گردد

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با سمونوال نوید کاوسی رییس بخش شهدا و معلولین وزارت امور داخله دیدار نمود و در رابطه به فراهم سازی سهولت های بورسیه های تحصیلی برای شهدا و معلولین پولیس صحبت نمودند.

آقای کاوسی در رابطه به پیشرفت ها در راستای رسیدگی به مشکلات شهدا و معلولین پولیس وزارت امور داخله معلومات ارایه نموده و فرصت های مبرم را در قسمت فراهم نمودن تحصیلات برای قشر مذکور از مسوولیت های مشترک هردو اداره عنوان کرده و وعده هرگونه همکاری را در زمینه سپردند.

جمیله نورستانی معاون حمایوی و عرضه خدمات وزارت امور شهدا و معلولین در مورد آماده سازی ۳۳۴ بورسیه تحصیلی از سوی کشور دوست هندوستان برای قشر مذکور صحبت کرده گفتند: جهت ساده سازی شرایط تحصیلی برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت، یک نشست مشترک هماهنگی با سفارت کشور هندوستان در کابل صورت خواهد گرفت.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزیر امور شهدا و معلولین روی افزایش همکاری و هماهنگی با وزارت امور داخله و سایر نهادهای امنیتی و دفاعی کشور تاکید نمودند‌.

آقای فاروقی از شجاعت و جان فشانی های پولیس ملی قدردانی نمود و امیدواری نمودند که، به خواست ها و نیازمندی های بخش های مربوطه به موقع رسیدگی صورت گیرد.

پوهنمل فاروقی خاطر نشان نمود که، تحصیلات برای ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت یک مسئله حیاتی و مبرم بوده، دستگیری و حمایت از این قشر نسبت به سایر اتباع جامعه یک ضرورت مبرم به شمار می‌رود.

وی تعهد سپرد که، با سفیر کشور هندوستان در کابل تدویر جلسه صورت می‌گیرد تا اینکه بتوانیم شرایط بورسیه های اعلان شده تحصیلی را به این قشر ساده تر بسازیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۴:۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت کاپیسا کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک موسسه خیریه، به (۵۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، په گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

به منظور حمایت اقتصادی به صدها خانوادۀ مستحق در ولایت سرپل مساعدت توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل با همکاری مؤسسه حمایت اطفال، برای صدها خانواده شهداء و افراد دارای معلولیت، در راستای تقویت خودکفایی اقتصادی مبلغ بیشتر از (۴) میلیون و (۶) هزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۴۳
Background image

پایان مؤفقانۀ ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۷۵) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۷۵) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

BACK TO NEWS