وزیر دولت در امور شهدا و معلولین خواسته ها و مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت غور را استماع نمود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۳:۳
gg

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین خواسته ها و مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت غور را استماع نمود

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین روز چهارشنبه، مورخ ۱۷جدی سال جاری با نمایندگان ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ولسوالی لعل و سرجنگل ولایت غور باحضور رقیه نایل نماینده این مردم در ولسی جرگه دیدن نموده، مشکلات و خواسته های آنها را استماع نمود.

آقای آریوبی در این دیدار یادآوری نمود که مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایات قابل درک است. او برای رسیدگی به مشکلات و خواسته های قانونی آنها وعده همکاری نموده و به بخش های مسوول وظیفه سپرد تا در زمینه رفع مشکل آنها اقدام و تلاش نمایند.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۰:۲
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت پنجشیر سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین را که محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد و محترم مولوی محمد امین درویش. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

BACK TO NEWS