وزیر دولت در امور شهدا و معلولین بر توزیع غرفه های بیشتر برای معلولین تاکید نمود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۱۰:۰
fsdxc

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین بر توزیع غرفه های بیشتر برای معلولین تاکید نمود

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در جریان سفر که به ولایت پروان داشتند، با مسوولین بخش ها و سکتورهای مختلف به طور جداگانه دیدار و در زمینه چگونگی همکاری های مشترک صحبت نمودند.

آقای آریوبی در دیدار با شاروالی این ولایت تاکید نمود که باید ۷٪ غرفه های شهری و همچنان مکان های که برای دست فروشان اختصاص داده شده است، به افراد دارای معلولیت تعلق بگیرند. او همچنان اضافه نمود که شهرک ها و آسایشگاه های برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ساخته خواهد شد و شاروال پروان در زمینه همکاری نمایند.

شاروالی ولایت پروان نیز ضمن شریک نمودن پیشنهادات و فعالیت های که در زمینه شهرک های ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت انجام داده بود؛ وعده سپرد که در زمینه همکاری نموده و مشکلات را به موقع با مرکز شریک خواهد کرد .

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۴۰
Background image

به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین در ولایت بادغیس بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۹۰۰) خانوادۀ شهدا و افراد دارای معلولیت آن ولایت بسته های مواد خوراکی که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، بهگونۀ شفاف و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۶
Background image

به منظور تقویت هماهنگی بیشتر و بهبود روند کاری در ریاست امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین جلسۀ اداری برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان وزارت امور شهدا و معلولین و با حضور آمرین و کارمندان بخش های مربوطه آن ریاست تدویر یافت.

در این جلسه، ابتدا کارمندان،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۹:۳۲
Background image

امضای تفاهمنامه میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (MAPWO)

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور خودکفایی اقتصادی ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامه را به ارزش مجموعی مبلغ (۲۰۰) هزار و (۴۹۰) دالر با مؤسسه خیریه (MAPWO) امضاء نمود که بر اساس. . .

BACK TO NEWS