وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در راس هیاتی به ولایت پروان سفر نمود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۹:۴۷
ds

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین در راس هیاتی به ولایت پروان سفر نمود

لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین، به ادامه سفرهای ولایتی به هدف بررسی وضعیت و رسیدگی به مشکلات ورثه شهدا و معلولین روز سه شنبه، ۸ میزان سال جاری با هییت همراه شان عازم ولایت پروان شده، با والی و مقامات این ولایت دیدار و صحبت نمودند.

در این سفر که جمیله نورستانی معاون امور تخنیکی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین و عمران خان منیب مشاور ریاست جمهوری در امور شهدا و معلولین نیز آقای آریوبی را همراهی می نمودند؛ در نخست اتحاف دعا به روی شهدای اخیر سیلاب های پروان نموده و به شهدا جنت فروس استدعا نمودند.

سپس با محترم دگر جنرال فضل‌الدین عیار والی ولایت پروان، روی مسایل مختلف از جمله؛ بررسی اسناد، تحصیلات، پرداخت حقوق،استخدام، آگاهی دهی ، دسترسی فزیکی معلولین به اماکن عامه، سرپناه و سایر نیازهای این قشر صحبت نمودند.

محترم فضل‌الدین عیار از تشریف آوری آقای آریوبی و هیئت همراه شان به این ولایت خوش آمدید و ابراز امتنان نموده و افزودند، با فعالیت ها و دست آوردهای چشم گیر وزارت دولت در امور شهدا و معلولین که در سال های اخیر در بخش های مختلف صورت گرفته، نمایانگر پیشرفت های ارزنده این وزارت می‌باشد که تاثیر آن بر بهتر شدن زندگی قشر معلول و خانواده شهدا اثر گذار خواهد بود.

آقای عیار نیز از پیشرفت ها و نیازهای آمریت امور شهدا و معلولین، پروسه صلح و همکاری های مشترک آینده صحبت نمودند.

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین، روی حل مشکلات و رسیدگی به نیازهای ورثه شهدا و معلولین تاکید کرده و اضافه نمودند، به هدف رسیدگی به نیازها و مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت اقدامات مهم و عملی صورت گرفته است.

همچنان آقای آریوبی افزودند؛ ختم بروکراسی، سیستم سازی، تفکیک اسناد سیاه از سفید و تامین شفافیت از اولویت ها وزارت بوده که با همآهنگی و تلاش های همکاران توانسته ایم یک سیستم درست مدیریتی را ایجاد نمایم؛ تا سهولت و سرعت در روند ارایه خدمات به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در آن در اولویت قرار داشته باشد.

آقای آریوبی ضمن پیشرفت سایر کارها در مرکز، تاکید روی ایجاد مرکز توان بخشی و آسایشگاه برای افراد دارای معلولیت در ولایت پروان نموده و آن را یک نیاز مبرم در بازتوانایی افراد دارای معلولیت عنوان نمودند.

بررسی اسناد ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در مرکز و ولایات،یکی از موضوع مهم آجندای این سفر بود که در رابطه معلومات ارایه نمودند.

همچنان در بخش از برنامه رییس شورای ولایتی این ولایت صحبت نموده و از مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت یاد نموده و از مقام وزارت خواستند که در زمینه رسیدگی شود.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS