وزیر دولت در امور شهدا و معلولین خواسته ها و مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت غور را استماع نمود

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۸ - ۱۳:۳
gg

وزیر دولت در امور شهدا و معلولین خواسته ها و مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت غور را استماع نمود

لعل الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین روز چهارشنبه، مورخ ۱۷جدی سال جاری با نمایندگان ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت ولسوالی لعل و سرجنگل ولایت غور باحضور رقیه نایل نماینده این مردم در ولسی جرگه دیدن نموده، مشکلات و خواسته های آنها را استماع نمود.

آقای آریوبی در این دیدار یادآوری نمود که مشکلات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت در ولایات قابل درک است. او برای رسیدگی به مشکلات و خواسته های قانونی آنها وعده همکاری نموده و به بخش های مسوول وظیفه سپرد تا در زمینه رفع مشکل آنها اقدام و تلاش نمایند.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

توزیع بسته های مواد غذایی برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت بادغیس

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بادغیس به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، به گونۀ شفاف و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۳
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار با رئیس مستوفیت آن ولایت ملاقات نمود

محترم قاری شمس الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت تخار به‌ منظور تسریع و تسهیل در روند پرداخت مساعدت‌های نقدی ماهانه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین، با محترم مولوی محمد رفیق. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۹:۱
Background image

توزیع کمک های مواد غذایی برای (۱۰۰) تن افراد مستحق در ولایت کابل

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل به منظور رفع نیاز های اساسی ایتام، خانم های بیوه و معلولین با هماهنگی مؤسسه خیریه (YAAR) برای (۱۰۰) تن از افراد مستحق ولایت کابل، کمک های را که شامل. . .

BACK TO NEWS