وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور تهیۀ مواد غذائی برای ایتام، زنان بیوه و معلولین با بنیاد خیریۀ میزان امضأ نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۱:۴۴
mmd

براساس این تفاهمنامه دو صد و پنجاه (۲۵۰) تن ایتام، زنان بیوه و معلولین در ولایت کاپیسا تحت پوشش قرار می گیرد که بر بنیاد آن برای افراد مستحق فوق الذکر مواد غذائی که در آن آرد، برنج، روغن و لوبیا شامل می باشد، توزیع خواهند گردید.

تفاهمنامۀ مذکور فی مابین محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم صلاح الدین ظفرخیل مسؤل هماهنگی بنیاد خیریه میزان به امضاء رسید.

قابل یادآوریست که ارزش مجموعی پروژه متذکره یک میلیون (۱۰۰۰۰۰۰) افغانی می باشد که در ولایت کاپیسا تطبیق میگردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۵۶
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین از خدمات ارزنده مؤسسه بین المللی (HHRD) تقدیر بعمل آورد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به پاس خدمات شایسته به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت،هماهنگی مؤثر و همکاری دوامدار با این وزارت، به محترم قاری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

BACK TO NEWS