وزارت امور شهدا و معلولین به منظور نحوه چگونگی ارزیابی کارمندان به رؤسا و آمرین این وزارت ورکشاپ آموزشی را راه اندازی نمود

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۹/۷ - ۱۵:۴۴
mmd

در مراسمی که به همین منظور در وزارت امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود در آن مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری، مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین و همچنان الحاج ویس الدین ویس معاون ریاست امور حقوقی و پالیسی های خدمات ملکی نیز اشتراک ورزیده بودند.

در مراسم افتتاح این برنامه آموزشی مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومي مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین طی صحبت های خویش به اشتراک کننده گان این برنامه آموزشی گفت: " همه ما و شما در برابر این ملت مظلوم مسؤلیت های عظیم برعهده داریم بناٌ لازم است تا هریک از ما مسؤلیت های سپرده شده را به وجه احسن انجام داده تا باشد ملت و کشور خویش را از محتاجی بیگانه گان نجات دهیم".

وی همچنان افزود: پیشرفت و ترقی یک اداره زمانی ممکن است که آن اداره اهداف و فعالیت های مشخص و ارزیابی از کارکردهای کارمندان خویش داشته باشند.

در این برنامه مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین نیز پیرامون اهمیت راه اندازی برنامه آموزشی متذکره به رؤسا و آمرین صحبت نموده افزود:ارزیابی سالانه کارمندان بیانگر دستآورد ها، فعالیت ها، نوآوری های  کارمندان بوده و از ترینران و اساتید انستیتوت خدمات ملکی خواست تا در زمینه آموزش اصول ارزیابی کارمندان آگاهی های کامل به اشتراک کننده گان ارایه نمایند.

وی همچنان در رابطه به پروسه استخدام کارمندان وزارت امور شهدا ومعلولین نیز معلومات مفصل ارایه نموده افزود: تمام کارمندان وزارت امور شهدا ومعلولین به شمول ریفرمی وغیرریفرمی پروسیجر واحد استخدام را طی نموده اند.

موصوف همچنان در قسمت مسؤلیت پذیری و انجام امور به شکل درست آن از کارمندان این وزارت ابراز خرسندی نموده گفت: کارمندان این وزارت در به شمول مرکز در تمام ولایات کشور توانسته اند احصاییه دقیق  یتیمان، افراد دارای معلولیت و زنان بیوه را جمع آوری نمایند.

دراین مراسم الحاج ویس الدین ویس معاون ریاست امور حقوقی و پالیسی های خدمات ملکی نیز در رابطه به چگونگی ارزیابی کارمندان صحبت نموده افزود: ارزیابی اجراآت، فعالیت ها و ظرفیت های کاری کارمندان از عناصراساسی در پيشرفت یک اداره به حساب می آیند بنآ نیاز است جهت تشخیص درست ظرفیت ها، نیازمندی ها، فعالیت ها مطابق پلان کارمندان هر اداره به گونه درست ارزیابی شوند.

ورکشاپ آموزشی متذکره از سوی آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین به منظورآموزش نحوه چگونگی ارزیابی کارمندان راه اندازی شده است که در آن به چهل تن از رؤسا و آمرین وزارت امور شهدا و معلولین به مدت سه روز به همکاری انستیتیوت خدمات ملکی آموزش داده شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

برگزاری جلسۀ اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی نقیب الله سنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندز با حضور تمامی کارمندان بخش های مربوطه تدویر یافت.

محترم مولوی نقیب الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

به منظور تأمین هماهنگی بیشتر و بهبود ارایه خدمات، جلسۀ اداری تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت که در آن آمرین و کارمندان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۸:۳۶
Background image

جلسه اداری در ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان برگزار گردید

جلسۀ اداری تحت ریاست محترم علی خان احمدی رئیس امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با اشتراک کارمندان

بخش های مربوطۀ آن رياست تدویر یافت.

در این جلسه محترم علی خان احمدی پیرامون چگونگی. . .

BACK TO NEWS