وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۹۰۰) هزار دالر با مؤسسه (SCAWNO) امضاء نمود

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۰:۲۳

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های شهداء و معلولین، تفاهمنامه را به ارزش (۹) لک و (۴۰۹۲) دالر با مؤسسه پیشتبانی و رفع نیازمندی های اطفال و زنان نیازمند افغان (SCAWNO) امضاء نمود که بر اساس آن برای (۲۵۹۵) تن از خانواده های شهداء و معلولین در ولایات کنر و بغلان در بخش های حرفه خیاطی و گلدوزی، تولید و پروسس لبنیات و مواد غذایی، کشت و زراعت سبزیجات، ترمیم موبایل، قالین بافی و سایر بخش ها آموزش های مسلکی ارایه گردد، پس از ده (۱۰) ماه آموزش های مسلکی به اشتراک کنندگان برنامه ها، وسایل و امکانات لازم برای شروع کسب و کار در اختیار آنان قرار داده می شود.

این تفاهمنامۀ همکاری میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت و محترم عبدالاحد زاهد رئیس مؤسسه متذکره به امضاء رسید و پروژه های آن در هماهنگی با ریاست های امور شهداء و معلولین ولایات کنر و بغلان به پیش برده می شود.

در برنامۀ امضای این تفاهمنامه، محترم مولوی ثناءالله فرقانی ضمن بیان نیازمندی‌های خانواده‌های شهداء و معلولین با مسئولین مؤسسه، بر ادامه و گسترش کمک‌ها و همکاری‌های بیشتر برای حمایت و توانمندسازی این قشر جامعه تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS