هیئت با صلاحیت وزارت امور شهدا و معلولین کارکرد ها و فعالیت های ریاست مربوط این وزارت در ولایت سرپل را مورد بررسی همه جانبه قرار داد

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۱/۹/۵ - ۸:۳۹

شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین که در رأس یک هیئت با صلاحیت قرار دارد، طی سفر, فعالیت ها و کارکردهای ریاست امور شهدا و معلولین ولایت سرپل را مورد بررسی همه جانبه قرار دادند.

طی این بررسی شیخ صاحب عبدالحکیم‌ حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین رسیدگی به چالش ها و مشکلات فرا راه ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات  را هدف اصلی سفر خویش عنوان نموده افزود: امارت اسلامی افغانستان و به ویژه وزارت امور شهدا و معلولین عرضه خدمات بهتر و همچنان حل و رسیدگی به چالش ها و مشکلات فرا راه یتیمان، زنان بیوه و افراد دارای معلولیت را از  وظایف و مسؤلیت های اساسی خویش می دانند.

همچنان شیخ صاحب عبدالحیکم حقانی افزود: وزارت امور شهدا و معلولین به یتیمان و افراد دارای معلولیت نظام قبلی، یتیمان و معلولین ملکی و همچنان به یتیمان و افراد دارای معلولیت نظام امارت اسلامی به طور یکسان خدمات عرضه نموده اند.

بر بنیاد گفته های معین وزارت امور شهدا و معلولین تا اکنون به شمول مرکز و تمامی ولایات به تعداد (۵۵۰۰۰۰) پنجصدو پنجاه هزار تن از یتیمان، زنان بیوه و همچنان افراد دارای معلولیت ثبت و راجستر گردیده اند که از جمله آمار فوق الذکر (۱۵۰۰۰۰) یک صد و پنجاه هزار تن آنان افراد دارای معلولیت می باشند. به گفته وی وزارت امور شهدا و معلولین تا اکنون به هشتاد درصد اشخاص ثبت و راجستر شده مساعدت های نقدی ماهانه سال روان را نیز پرداخت نموده اند.

قابل ذکر است که در ترکیب هیئت متذکره قاری شاه‌محمد دوست رئیس دفتر، مولوی احسان الله حقانی رئیس تفتیش داخلی، مولوی عبدالنافع منتفع رئیس تثبیت معلولین و قاری سید اسحاق سعید آمر نظارت و ارزیابی و تطبیق پلان ها شامل می باشند.

هیئت مذکور قبل از این ریاست های شهدا و معلولین ولایت بغلان، سمنگان، بلخ و جوزجان را نیز به بررسی گرفته اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS