نقش افراد دارای معلولیت در بخش امورات صلح مهم می‌باشد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۵ - ۱۱:۴۸
dsds

نقش افراد دارای معلولیت در بخش امورات صلح مهم می‌باشد

محترم عمراخان منیب مشاور رئیس جمهور در امور شهدا و معلولین با آقای لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهدا و معلولین دیدار نمود.
آقای منیب روی نقش، زمان و مکان افراد دارای معلولیت در پروسه صلح، اشتغال و تعدیل قوانین صحبت نموده افزودند: توجه بیشر به مسایل صلح برای افراد دارای معلولیت و همچنان توجه جدی روی استخدام افراد دارای معلولیت بحیث مشاور در ادارات دولتی و تعدیل قانون صورت گیرد.
آقای آریوبی موارد فوق الذکر را یک نیاز اساسی عنوان نموده گفتند، بخاطر مکان و اشتراک افراد دارای معلولیت با ادارات مربوطه صحبت نموده است؛ تا افراد دارای معلولیت به حقوق خود نایل آیند.
محترم آریوبی روی مسئله استخدام معلولین در ادارات دولتی ابراز نمود که در این قسمت نیز از سوی رئیس جمهور هدایات لازمی به کمیسیون اصلاحات ادارای و خدمات ملکی صورت گرفته.
آریوبی افزود: کار مسوده قانون زیر کار می‌باسد که امیدواریم در آن تغیرات بنیادی رونما گردد.
آقای آریوبی روی زندگی و اقتصاد افراد دارای معلولیت صحبت کرده اشاره نمودن، که خود کفایی و حمایت اقتصادی این قشر مهم و در اولویت کاری قرار دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۲:۲۱
Background image

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان پروسۀ سروی برخی خانواده‌های شهداء را در شهر کابل انجام داد

محترم مولوی عبدالاحد سعد آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان همراه با هیئت همراه اش روند سروی خانواده‌های شهداء را آغاز نمودند. این سروی شامل آنعده از خانواده‌های شهداء می‌‌ باشد که. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۲:۱۷
Background image

به تعداد (۱۲۲) تن ایتام و معلولین از برنامه های فنی و حرفوی فارغ شدند

مرکز حمایوی ورثۀ شهداء و معلولین وزارت امور شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه(HHRD) برای (۱۲۲) تن از ایتام، معلولین و فرزندان افراد دارای معلولیت برنامه آموزشی فنی و حرفوی پنج ماهه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت با مؤسسه (IHH) امضأ نمود

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (۷۵) هزار و (۵۰۰) دالر میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین این وزارت و محترم سلیمان ایپلی رئيس مؤسسه (IHH) به امضاء. . .

BACK TO NEWS