معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین از خیمه تحصن معلولان معترض دیدار نمود

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۰:۱
sx

معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین از خیمه تحصن معلولان معترض دیدار نمود

امروز دو شنبه ۱۵ جدی، صبری اندر معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت دولت در امور شهدا و معلولین و هیات همراه شان، از خیمه تحصن معلولین معترض مقابل شورای ملی دیدار به عمل آوردند. معلولین معترض تاکید بر آن داشتند که تا زمانی دولت برای ما در بخش های سرپنا، کاریابی، تحصیلات، صحت، حقوق و سایر عرصه های زندگی فرصت و سهولت ها را فراهم نسازد، اعتراضات قانونی و تحصن خود را همچنان ادامه می‌دهیم.

خانم اندر به آنان اطمینان داد که رهبری وزارت دولت در امور شهدا و معلولین با همه ادارات مربوطه به گونه مشترک روی مسایل فوق کار می‌کند؛ تا باشد به مشکلات و نیازهای اشخاص دارای معلولیت به شکل بهتر و بنیادی رسیدگی صورت گرفته و به مشکلات پیش آمده راه حل جستجو گردد.

خانم اندر از معلولین معترض خواست تا به خاطر سردی هوا و تهدیدات امنیتی، هرچه زودتر خیمه تحصن از این مکان برداشته شود. وی وعده سپرد که به همه خواست ها و مشکلات به گونه قانونی راه حل پیدا می‌شود و از طریق رهبری وزارت دولت در امور شهدا و معلولین با شاروالی کابل، وزارت شهرسازی و اراضی، وزارت صحت عامه، معارف و تحصیلات عالی به گونه جدی روی این مسایل کار جریان دارد، تا بتوانیم همه باهم به مشکلات پیش آمده فایق آییم.

پس از تقاضای مکرر خانم اندر مبنی بر برداشتن خیمه تحصن، معلولین معترض تعهد سپردند که پس از تفاهم نسبی با ادارات متذکره، خیمه را برداشته و به اعتراض شان نقطه پایان می‌گذارند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۷۷) هزار دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۷) هزار و (۳۹۸) دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی (Islamic Relief World Wide) امضاء نمود، که بر اساس آن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

به (۱۲۰) تن از افراد مستحق در ولایت سمنگان کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی با حوادث طبیعی برای (۱۲۰) تن از ایتام و خانم های بیوه کمک های را که شامل مواد خوراکی، البسه زمستانی، وسایل و لوازم خانگی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۲۰
Background image

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان سروی خانواده‌های شهداء را در نواحی مختلف شهر کابل انجام داد

هیئت تحت سرپرستي محترم مولوی عبدالاحد سعد آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان سروی آنعده خانواده‌های شهداء را در شهر کابل انجام دادند که باشندگان اصلی ولایت پروان بوده و در حال حاضر در. . .

BACK TO NEWS