معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با نمایندگان ادارات همکار دیدار نمود

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۹:۳۶
ss

معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با نمایندگان ادارات همکار دیدار نمود

صبری اندر معاون برنامه ها و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین جهت عرضه خدمات بهتر در مطابقت به فرمان ۱۰۸ ریاست جمهوری جهت توزیع زمین و تهیه سرپناه برای ورثه شهدای نظامی، با مسوولان وزارت های حج و اوقاف، داخله، دفاع ملی و ارگان های محلی و اداره ملی احصاییه و معلومات تدویر جلسه نمودند.

ابتدا خانم اندر روی مشکلات اساسی ورثه شهدای نظامی که موضوع سرپناه و مسکن می‌باشد صحبت کرده و افزودند: همه شهدا قهرمان تاریخ افغانستان هستند و این را مسوولیت همه ادارات دانسته تا همه باهم بتوانیم با یک میکانیزم منظم و آمار دقیق به شکل بهتر به آنان رسیدگی نمائیم.

خانم اندر اشاره نمود چون وزارت امور شهدا و معلولین یک اداره نو پاه و تازه تاسیس است و به تنهایی رسیدگی به خواست ها و نیازهای ورثه شهدا و معلولین خصوصا بخش نظامی مشکل زا بوده؛ بناً هماهنگی و همکاری همه ادارات به خصوص ادارات متذکره نیاز مبرم می‌باشد تا با یک میکانیزم، طرزالعمل و آمار دقیق از سوی اداره ملی احصائیه معلومات که همیشه به ما مواصلت می‌ورزد، شکل بگیرد.

خانم اندر افزود؛ با یک هدف واحد و تشکیل یک پالیسی منظم به این نتیجه می‌رسیم که به چه تعداد آمار و ارقام شهدای نظامی سرپناه و مسکن مطابقت به قانون و استراتیژی ۱۰ ساله ملی معلولیت که نیازمند می‌باشند تهیه نماییم.

سپس نمایندگان ادارات یاد شده از مسوولیت های و اهداف شان در قبال ورثه شهدای نطامی مطابق به قانون اساسی کشور و قانون حقوق و امتیازات ورثه شهدا و اشخاص دارای معلولیت در راستای تهیه سرپناه و مسکن یاد آور شده تاکید بر تهیه یک طرزالعمل مشترک شدند.

آنان گفتند، بهتر است تا به اساس تفاهم نامه های از قبل امضا شده با وزارت امور شهدا و معلولین به پیش برویم تا با همکاری اداره ملی احصاییه و معلومات و با انکشاف دیتابیس این وزارت برای ورثه شهدای نظامی در تهیه مسکن و سرپناه اقدام عملی را روی دست بگیریم.

در اخیر جلسه محمد اقبال قیام رییس پلان و همآهنگی وزارت امور شهدا و معلولین در رابطه به انکشاف دیتابیس موجوده وزارت، طرح پلان استراتیژی ۱۰ ساله ملی معلولیت و سهم ۷ فیصدی ورثه شهدا و معلولین نظامی در هماهنگی با ادارات مربوطه صحبت نمودند.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS