دیدار وزیر دولت در امور شهداء و معلولین با کمیته دادخواهی افراد دارای معلولیت

mmd_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۵ - ۱۴:۲۰
1

دیدار وزیر دولت در امور شهداء و معلولین با کمیته دادخواهی افراد دارای معلولیت

عده از افراد دارای معلولیت از بخش کمیته دادخواهی، امروز با جلالتمآب لعل‌الدین آریوبی وزیر دولت در امور شهداء و معلولین جهت همآهنگی بیشتر تجلیل از روز جهانی نابینایان دیدار و تبادل نظر نمودند.

این دیدار که در تالار غازی امان الله خان وزارت مذکور برگزار شده بود، روی چگونگی گرامی داشت از ۱۵ اکتوبر (روز جهانی نابینایان) تصامیم اتخاذ گردید.

در ادامه محترم لعل الدین وزیر دولت در امور شهداء و معلولین از تشریف آوری و تلاش های اعضای این کمیته ابراز امتنان نموده افزودند: این وجیبه و مسوولیت دولت افغانستان بخصوص وزارت دولت در امور شهداء و معلولین می‌باشد؛ تا در همه عرصه‌ها از افراد دارای معلولیت حمایت و از روز جهانی نابینایان تجلیل و گرامی داشت بعمل آورد که ما در انجام این کار خود را مکلف می‌دانیم.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۵۹
Background image

شمارۀ جدید مجلۀ وزارت امور شهدا و معلولین به چاپ رسید

مجلۀ شماره دوم وزارت امور شهدا و معلولین تحت عنوان "مجله شهید" که توسط ریاست اطلاعات و ارتباط عامۀ این وزارت ترتیب و دیزاین گردیده بود، به تعداد پنجصد (۵۰۰) جلد آن اقبال چاپ یافت.

مجله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۲
Background image

به (۹۵۰) تن افراد مستحق در ولایت بامیان مساعدت های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان کمک های مواد خوراکی که شامل آرد و روغن می شد و از سوی محترم الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی آن ولایت، برای (۹۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۹:۴۹
Background image

وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت برخی ایتام، خانم های بیوه و معلولین با مؤسسه علمی و آموزش کار امضأ نمود

این تفاهمنامه میان محترم ملا صدو خان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم منظر شاه هاشمی رئیس مؤسسه علمی و آموزش کار به امضاء رسید که بر اساس آن به (۱۱۰) ت. . .

BACK TO NEWS