به (۲۴۸) تن از افراد معلول در وزارت امور شهداء و معلولین ویلچر توزیع گردید

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۸:۴۹
mmd

ریاست تنظیم خدمات اجتماعی وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از افراد معلول و رسیدگی درست به مشکلات روزمرۀ آنان، با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۲۴۸) از افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمودند، افزون بر این به هر معلول یک اندازه مساعدت نقدی نیز به عنوان کرایه موتر داده شد.

در توزیع ویلچر های متذکره محترم مولوی علاؤالدین سعد رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم صفی الله سدید آمر تنظیم خدمات اجتماعی، محترم حکمت الله بدری مدیر عمومی نظارت از تطبیق پروژه های وزارت و مسؤلین مؤسسه خیریه حضور داشتند.

در عین حال افراد دارای معلولیت هم از این اقدام وزارت امور شهداء و معلولین استقبال کرده و آن را گامی مهم در جهت پاسخ‌گویی به نیازهای اساسی خویش دانستند، آنان اظهار داشتند که ویلچر تنها یک وسیله کمکی نیست، بلکه می‌تواند زمینۀ حضور فعال‌تر افراد دارای معلولیت را در جامعه فراهم نمایند.

قابل یادآوریست که پیش از این نیز وزارت امور شهداء و معلولین به هزاران تن از افراد معلول مستحق در ولایات مختلف ویلچرهای ساده و برقی توزیع نموده بودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۱۱
Background image

به منظور بهبود روند کاری جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین تدویر یافت

جلسۀ اداری در ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء ومعلولین به منظور چگونگی ارزیابی شفافیت در اجراآت و کارکردهای ریاست‌ های مرکزی و ولایتی این وزارت، بهبود مؤثریت امور اداری، شناسایی بهتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با والی ولایت بامیان ملاقات کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین، محترم قاری گل حیدر شفق والی ولایت بامیان را در دفتر کاری خویش ملاقات نمودند.

در این ملاقات پیرامون پرداخت مساعدت های نقدی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

فعالیت‌ها و کارکردهای ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل به‌ گونۀ همه‌ جانبه مورد ارزیابی قرار گرفت

هیئت نظارت و ارزیابی وزارت امور شهداء و معلولین، به‌منظور بررسی روند ارائه خدمات به خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت به ولایت سرپل سفر کرد، فعالیت‌ها و کارکردهای. . .

BACK TO NEWS