به ششصد (۶۰۰) تن اشخاص مستحق در ولایت غزنی مساعدت توزیع گردید

asad_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۹:۵۸

یک مؤسسه خیریه در هماهنگی با ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی به (۶۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولسوالی ها و مرکز آن ولایت بسته های زمستانی که شامل کمپل و البسه می شد، توزیع نمودند.

هنگام توزیع مساعدت ها، مسؤلین ریاست امور شهدا و معلولین ولایت غزنی از کمک های مؤسسه متذکره ابراز امتنان نموده و از مؤسسات و نهاد های کمک رسان خواست تا به این قشر آسیب دیده مساعدت های بیشتری فراهم نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۸:۵۴
Background image

استاد ذبیح‌الله "قهرمان" مسؤول ناشنوایان افغانستان، با مولوی محمد نادر خالد، رئیس امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب، دیدار و جلسه‌ای برگزار نمود

در این نشست، پیرامون مشکلات و چالش‌های موجود در زندگی ناشنوایان تبادل نظر صورت گرفت. آقای قهرمان ضمن بیان نیازمندی‌ها و خواست‌های ناشنوایان، اظهار داشت: «ما در نظر داریم تا نمایندگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۸:۵۲
Background image

تدویر جلسه به منظور گسترش زمینۀ آموزش های خاص برای نابینایان و ناشنوایان در ولایت بامیان

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان، به هدف گسترش و تقویت زمینه‌های آموزش‌های خاص برای افراد نابینا و ناشنوا، با محترم امین علی‌زاده آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۸:۴۸
Background image

برای دوصد (۲۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت بلخ مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بلخ به هدف حمایت از خانواده‌های شهدا و افراد دارای معلولیت، با همکاری بنیاد خیریه هلال، برای (۲۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین مساعدت های را که. . .

BACK TO NEWS