به دو صد (۲۰۰) تن معلول مستحق در ولایت ننگرهار مساعدت توزیع گردید

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۹ - ۱۵:۲۸
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری مؤسسه خیریه HHRD به دو صد (۲۰۰) تن معلولین مستحق بسته های مواد غذایی که شامل آرد، روغن، برنج و برخی مواد دیگر می شد، به گونۀ منظم و شفاف توزیع نمودند.

در عین حال به هر مستحق مبلغ (۴۹۵۰) افغانی  به عنوان مساعدت نقدی نیز داده شد.

مساعدت های متذکره در حضور محترم محمد صابر ځواک رئیس امور شهدا و معلولین ولایت ننگرهار و نمایندگان مؤسسه متذکره توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۹:۲۳
Background image

رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به ولسوالی سیغان آن ولایت سفر نمود

محترم علی خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان را که مدیر عمومی مالی و اداری آن ریاست همراهی می نمود، طی سفری به ولسوالی سیغان  آن ولایت، با برخی ایتام و معلولین از نزدیک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۹:۲۰
Background image

توزیع بسته های مواد غذایی برای (۴۰۰) تن افراد مستحق در ولایت لوگر

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت لوگر در راستای حمایت از خانواده های شهدا و افراد دارای معلولیت، با همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین آن ولایت مساعدت های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۸:۵۴
Background image

استاد ذبیح‌الله "قهرمان" مسؤول ناشنوایان افغانستان، با مولوی محمد نادر خالد، رئیس امور شهدا و معلولین ولایت فاریاب، دیدار و جلسه‌ای برگزار نمود

در این نشست، پیرامون مشکلات و چالش‌های موجود در زندگی ناشنوایان تبادل نظر صورت گرفت. آقای قهرمان ضمن بیان نیازمندی‌ها و خواست‌های ناشنوایان، اظهار داشت: «ما در نظر داریم تا نمایندگی. . .

BACK TO NEWS