به دو صد و پنجاه (۲۵۰) تن افراد مستحق در ولایت زابل مساعدت توزیع گردید

asad_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۶ - ۹:۴۴
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت زابل به همکاری بنیاد خیریه قمر در مرکز آن ولایت به (۲۵۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین مواد زمستانی و بسته های مواد غذایی توزیع نمودند.

مساعدت های متذکره در حضور داشت محترم ملا عبدالحکیم دانش رئیس امور شهدا و معلولین ولایت زابل، محترم مولوی صدیق الله وثیق سخنگوی مقام ولایت و مسؤلین بنیاد خیریه قمر توزیع گردید.

محترم ملا عبدالحکیم دانش ضمن ابراز قدردانی از کمک های بنیاد خیریه قمر، از مؤسسات و نهاد های کمک رسان خواست تا مساعدت های بیشتری را به قشر نیازمند ایتام، خانم های بیوه و معلولین فراهم نمایند.

در عین حال، آنعده اشخاص مستحق که مساعدت دریافت نموده بود، نیز از تلاش های بی وقفۀ ریاست امور شهدا و معلولین آن ولایت در راستای ارایه خدمات مؤثر به ورثۀ ‌شهدا و‌ معلولین ابراز امتنان نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱۳
Background image

به ششصدو پنج (۶۰۵) تن ایتام و خانم های بیوه در ولایت کابل بسته های مواد غذایی توزیع گردید

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کابل با همکاری مؤسسه خیریه انارة برای (۶۰۵) تن ایتام و خانم های بیوه بسته های کمک رمضانی که شامل آرد، برنج، روغن و مواد خوراکی دیگر می شد، به گونۀ شفاف و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۷
Background image

وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام با مؤسسه مسلم هندز امضاء نمود

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان این وزارت و محترم محمد آصف فولاد رئيس مؤسسه مسلم هندز به امضاء رسید.

بر اساس این تفاهمنامه، برای (۲۰۶) تن ایتام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۳:۵
Background image

توزیع بسته های مواد غذایی برای (۱۳۰) تن افراد مستحق در ولایت میدان وردک

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت میدان وردک در هماهنگی با یک مؤسسه خیریه برای (۱۳۰) تن ایتام و اطفال معلول بسته های مواد خوراکی که شامل آرد، روغن و مواد دیگر می شد، به گونۀ شفاف و منظم. . .

BACK TO NEWS