برای ۲۹ تن افراد دارای معلولیت ویلچر برقی توزیع شد

sadiq_admin
شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۸:۴۱
ds

برای ۲۹ تن افراد دارای معلولیت ویلچر برقی توزیع شد

وزارت امور شهدا و معلولین به همکاری نیروهای وظیفوی و هلال احمر کشور ترکیه مقیم کابل، برای ۲۹ تن افراد دارای معلولیت که قبلا از خدمات وزارت بهره مند نگردیده بود و عرایض شأن بعد از بررسی دقیق توسط کمیته موظف، امروز بعد از ظهر با حضور فرید احمد ضیا رییس هلال احمر کشور ترکیه مقیم کابل، ویلچرهای برقی، مواد شوینده، چراغ برقی و چتری توزیع گردید.

سید عالم هاشمی رییس امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین در جریان توزیع ویلچرهای برقی بیان نمود، این ویلچرها به افرادی توزیع شده است که از فلج کلی رنج می برند و نیز کسانی که دو پا شأن قطع است و تا اکنون از کمک ها و خدمات وزارت بهرمند نشده است.کسانی که خواهان ویلچر بودند قبلا عرایض شأن را به این وزارت شریک نموده بود و بعد از بررسی دقیق آن، این ویلچرها به افراد مستحق توزیع گردید.

قابل یادآوری است اطلاعیه ویلچر برقی قبلا از طریق سایت و صفحات اجتماعی وزارت نشر گردیده بود و تمام شرایط در آن تذکر یافته بود.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS