برای ارایه خدمات موثر به ورثه شهدا و معلولین نظامی متعهد هستیم

sadiq_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۱۴:۵۱
sa

برای ارایه خدمات موثر به ورثه شهدا و معلولین نظامی متعهد هستیم

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین روز سه شنبه، مورخ 5 حوت با نمایندگان ورثه شهدا امنیتی و دفاعی کشور دیدار نموده؛ مشکلات، خواسته ها و پیشنهادات آن ها را استماع نمود.

در ابتدا نجیب الله ضمیری رییس نهاد شهدای امنیتی و دفاعی و سایر اعضا مشکلات شان را در مورد پایین بودن حقوق ورثه شهدا، عدم سرپناه، کندی در روند بررسی اسناد وثایق ورثه شهدا در مرکز و ولایات، فساد اداری، عدم رسیدگی به موقع مشکلات، نبود محیط مناسب برای طی مراحل اسناد برای خانم ها ، شریک نموده و خواستار حل آن شدند.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین ضمن ستایش و قدردانی از قربانی های شهدا امنیتی و دفاعی کشور، رسیدگی به آن ها را اولویت اش خوانده و در زمینه از هرگونه همکاری و تلاش اطمینان داد.

آقای فاروقی علاوه نمود با توجه به وضعیت جنگی کشور، فقر، بیکاری، کمبود منابع برای ورثه شهدا دفاعی و امنیتی فراهم سازی تسهیلات بیشتر مهم است و ما متعهد هستیم تا برای ورثه شهدا نظامی و دفاعی خدمات موثر را ارایه نماییم. او مبارزه با فساد را مسوولیت دینی و ملی خود دانسته و از نهادهای ورثه شهدا و معلولین خواست در زمینه همکاری و هماهنگی نمایند.

آقای فاروقی همچنان تاکید نمود که برای استفاده اعظمی از امکانات موجود نه تنها برای ورثه شهدا و معلولین نظامی بلکه برای تمام افراد جنگ زده برای فراهم نمودن تسهیلات بیشتر، رفع نیازمندی آن ها و به هدف رسیدگی به مشکلات آن تلاش و کار می کنیم.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۴:۰
Background image

به (۵۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت کاپیسا کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری یک موسسه خیریه، به (۵۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل شش قلم مواد خوراکی می شد، په گونۀ شفاف و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

به منظور حمایت اقتصادی به صدها خانوادۀ مستحق در ولایت سرپل مساعدت توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سرپل با همکاری مؤسسه حمایت اطفال، برای صدها خانواده شهداء و افراد دارای معلولیت، در راستای تقویت خودکفایی اقتصادی مبلغ بیشتر از (۴) میلیون و (۶) هزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۹:۴۳
Background image

پایان مؤفقانۀ ورکشاپ آموزشی بخش های محاسبه و تأدیات برای (۷۵) تن از کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین

ریاست دیتابیس و سیستم معلومات وزارت امور شهداء و معلولین ورکشاپ آموزشی ده‌ روزه را در بخش‌های محاسبه و تأدیات در سیستم جدید الکترونیکی برای (۷۵) تن از کارمندان مرکزی و ولایتی برگزار. . .

BACK TO NEWS