افطاری ویژه به بیش از صد (۱۰۰) تن ایتام توسط والی سمنگان به مناسبت یادبود شهدای امارت اسلامی

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۹:۲۸

محترم الحاج داملا محمد شعیب رسالت والی ولایت سمنگان، در مراسمی به مناسبت یاد بود شهدای امارت اسلامی، بیش از صد یتیم و ورثۀ شهدا را به مقام آن ولایت دعوت کرده و برای آنان افطاری تهیه نمود.

در این برنامه، والی سمنگان با اهدای لباس و  تحایف عیدی از یتیمان دلجویی نموده و خطاب به آنان گفت که امنیت و آرامش کشور نتیجه خون شهداست و همه مردم مدیون آن‌ها هستند. والی سمنگان همچنین وعده داد، تا زمانی که در سمنگان هستند، در صورت بروز مشکلات، به یتیمان شهدا کمک خواهند نمود.

در این برنامه محترم  قاری قیام‌الدین خالد رئیس امور شهدا و معلولین سمنگان، از والی آن ولایت ابراز امتنان نموده و تأکید ورزید که برای ورثۀ شهدا باید توجۀ خاص صورت گیرد تا به مشکلات و خواست های آنان به گونۀ بهتر رسیدگی شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۹
Background image

معینان و رؤسای وزارت امور شهداء و معلولین در سیمینار سه روزۀ مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار اشتراک نمودند

در سیمینار سه روزۀ که برای مسؤلین وزارتخانه ها در ولایت کندهار برگزار شده بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۲
Background image

به چهار صد (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های زمستانی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین با رسیدن فصل زمستان به منظور حمایت ورثۀ شهداء و افراد دارای معلولیت، با هماهنگی یک مؤسسه خیریه به چهارصد (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد بی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و بنیاد خیریه نصیر

ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت ایتام، با بنیاد خیریه نصیر امضأ نمود که بر اساس آن برای صد (۱۰۰) تن ایتام ولایت کابل کمک های. . .

BACK TO NEWS