آمر تقنین، پاليسی و پروژه های وزارت امور شهدا و معلولین معرفی و رسماً به کار آغاز نمود

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۹:۱۴
mmd

به اساس لزوم دید و حکم مقام وزارت امور شهدا و معلولین محترم حفیظ الحق عمری به حیث آمر تقنین، پالیسی و پروژه ها در ریاست ارتباط خارجه و پلان این وزارت از سوی محترم مولوی عبدالصمد حماد آمر استخدام، معرفی و رسماً به کار خود آغاز نمود.

در مراسم معرفی آمر جدید، محترم ملا صدوخان حق‌شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت، تعیین آمر جدید را تبریک گفته و برای وی آرزوی موفقیت نمود، موصوف از تمامی کارمندان خواست تا وظایف سپرده ‌شده را با مسئولیت‌پذیری، هماهنگی و تعهد کامل انجام دهند و با آمر جدید همکاری همه‌ جانبه داشته باشند تا امور این ریاست به‌گونه مؤثرتر و منظم‌تر به پیش برده شوند.

همچنان محترم مولوی عبدالصمد حماد آمر استخدام وزارت امور شهدا و معلولین از خدمات، فعالیت ها و دستآوردهای قبلی محترم حفیظ الحق عمری یادآوری نموده، تلاش های وی را ستود و برای او در پیشبرد مسؤلیت جدید آرزوی مؤفقیت کرد، محترم مولوی عبدالصمد حماد از کارمندان خواست که از آمر خویش اطاعت نمایند تا اهداف تعیین شده به شکل مؤثر و مطلوب تحقق یابد.

قابل ذکر است که محترم حفیظ الحق عمری پیش از این به ‌عنوان آمر برنامه‌ ها و هماهنگی در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین ایفای وظیفه می ‌نمود و در این مدت، وظایف محوله را با موفقیت کامل به انجام رسانیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۷۷) هزار دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت از ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۷۷) هزار و (۳۹۸) دالر با مؤسسه جهانی رفاه اسلامی (Islamic Relief World Wide) امضاء نمود، که بر اساس آن. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

به (۱۲۰) تن از افراد مستحق در ولایت سمنگان کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت سمنگان به هماهنگی ریاست آمادگی با حوادث طبیعی برای (۱۲۰) تن از ایتام و خانم های بیوه کمک های را که شامل مواد خوراکی، البسه زمستانی، وسایل و لوازم خانگی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۲۰
Background image

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پروان سروی خانواده‌های شهداء را در نواحی مختلف شهر کابل انجام داد

هیئت تحت سرپرستي محترم مولوی عبدالاحد سعد آمر امور شهداء و معلولین ولایت پروان سروی آنعده خانواده‌های شهداء را در شهر کابل انجام دادند که باشندگان اصلی ولایت پروان بوده و در حال حاضر در. . .

BACK TO NEWS