آغاز سیمینار آموزشی یک ماهه برای کارمندان ریاست تفتیش داخلی وزارت امور شهداء و معلولین
سیمینار آموزشی تحت عنوان ارتقای ظرفیت کاری کارمندان ریاست تفتیش داخلی در وزارت امور شهداء و معلولین از سوی استادان بخش تفتیش وزارت مالیه برگزار گردید. طی این سیمینار مسائل و موضوعات مرتبط به تفتیش در مدت یکماه به کارمندان ریاست تفتیش داخلی تدریس می شوند.
در مراسم افتتاح این سیمینار، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مولوی محمد انور برادر رئیس تفتیش داخلی و محترم ویسالدین جلیلی آمر مفتشین آن ریاست حضور داشتند.
محترم مولوی محمد موسی صدیقی در رابطه به اهمیت تفتیش و وظایف آن در یک اداره صحبت مفصلی را ارایه نموده افزود: که راهاندازی چنین سیمنیارها نقش مهم و اساسی در ارتقای ظرفیت ها و توانمندی کاری کارمندان دارند و این سیمنیار میتوانند کارمندان را نسبت به مسئولیتهای خود آگاه سازند تا در جریان تفتیش، مشکلات موجود را به شکل بهتر آن شناسایی کنند شاخصها و اصول مهم تفتیش را به صورت دقیق عملی نمایند و به این ترتیب زمینه را برای ایجاد یک اداره سالم، کارآمد و عاری از هرگونه فساد فراهم سازند.
همچنان محترم مولوی محمد انور برادر ضمن قدردانی از استادان بخش تفتیش وزارت مالیه، راه اندازی سیمینار را در راستای ارتقای ظرفیت کاری کارمندان مهم عنوان کرده و تأکید نمود که در اجرای بهتر آن همکاری کامل صورت می گیرد تا اهداف آموزشی آن به بهترین ممکن شکل تحقق یابد و کارمندان بتوانند مهارتها و توانمندیهای خود را در زمینه تفتیش بهبود بخشند.
