برای عملی سازی استراتژی ملی معلولیت تعهد لازم ضروری است

sadiq_admin
Thu, Apr 01 2021 9:51 AM
sa

برای عملی سازی استراتژی ملی معلولیت تعهد لازم ضروری است

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین روز چهار شنبه، مورخ 11 حمل با رییس موسسه ((HI) Handicap International Afghanistan دیدن نموده و خواستار همکاری همه جانبه برای عملی سازی استراتژی ملی معلولیت شد.

در آغاز سمیع الحق سمیع رییس انجمن دادخواهی معلولین افغانستان صحبت نموده و در مورد فعالیت ها و کارکردهای موسسه هندیکیپ انترنشنل معلومات داد.

در ادامه جوليو اورتيز ارگو و داس رییس موسسه HI در مورد فعالیت ها و پلان های این موسسه برای افراد دارای معلولیت معلومات داده و تعهد سپرد که برای عملی سازی استراتژی ملی معلولیت و سایر فعالیت های مرتبط همکاری همه جانبه خواهد کرد. ایشان تاکید نمود که در هماهنگی و همکاری دولت افغانستان و وزارت امور شهدا و معلولین برای صحت، رفاه و بهتر سازی زندگی ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت همکاری و حمایت خود را دوام خواهد داد.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از تشریف آوری و همچنان از همکاری، همنشینی و توجه آنها تشکری نمود.

آقای فاروقی کمک های جامعه بین المللی را در طول دو دهه قابل قدر دانسته و خواستار افزایش و دوام کمک آنها شدند.

آقای فاروقی اظهار نمود که رییس جمهور کشور توجه خاص برای ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت داشته و به همین اساس این وزارت را ارتقا داد.

به گفته وی، وضعیت جنگی و مشکلات اقتصادی مانع ایجاد و فراهم سازی تسهیلات بیشتر برای این قشر شده است. اما وعده نمود که به کمک نهادهای بین المللی و توجه جدی حکومت برای کاهش و حل مشکلات گام های عملی برداشته خواهد شد. او بر عملی سازی استراتژی ملی معلولیت بر همکاری و هماهنگی رییس موسسه HI تاکید نموده و خواهان شریک سازی تجربیات، معلومات و دستاوردهای آنها شدند.

قابل یادآوری است، موسسه هندیکیپ انترنشنل در ولایات مختلف برای افراد دارای معلولیت در بخش های صحت ( فزیوتراپی، باز توانایی و ساخت اعضای مصنوعی )، آموزش های حرفوی، دسترسی فزیکی و خود کفای خدمات انجام می دهد.

 

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS