برنامه آموزش های فنی و حرفوی پنج ماهه برای یکصد و سی (۱۳۰) تن از ایتام و معلولین مستحق در مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین آغاز گردید

nasrat_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۰ - ۱۱:۱۳
mmd

برنامه آموزش های فنی و حرفوی در بخش های ترمیم مبایل، یخچال، آیرکندیشن، وسایل برقی منزل، موتر، موترسایکل، جنراتور، کمپیوتر و آموزش حرفۀ خیاطی به حمایت مالی مؤسسۀ خیریه (HHRD) برای شاگردان جدید الشمول سال ۱۴۰۳ آغاز گردید که در آن به تعداد (۱۳۰) تن از ایتام و معلولین در بخش های فوق الذکر آموزش های فنی و حرفوی را فرا خواهند گرفت.

برنامه متذکره که از سوی محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومی مالی و اداری وزارت امور شهدا و معلولین با قطع نوار آغاز گردید، در آن محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، محترم ملا رحمت الله خالد رئیس مرکز حمایوی ورثۀ شهدا و معلولین، محترم انجنیر شاکر الله امین هماهنگ کننده مؤسسۀ خیریه (HHRD)، آمرین و کارمندان ریاست متذکره اشتراک ورزیده بودند.

در این برنامه محترم مولوی کلیم الله افغان ضمن ملاقات با شاگردان آموزش های فنی و حرفوی صحبت نموده گفت: یک جامعه و کشور زمانی به رفاه و پیشرفت می رسد که هر فرد جامعه مسؤلیت های سپرده شدۀ خویش را با اخلاص کامل انجام دهند و در این راستا همۀ ما مسؤلیت های مشابه به عهده داریم تا کشور خود را مشترکاً آباد نمائیم، برای شما فرصت طلایی فراهم شده است و باید از این فرصت استفاده بهینه نمائید.

وی همچنان شاگردان متذکره را تشویق نمود تا با استفاده از فرصت دست یافته احترام اساتید را بجا آورده و در درس های خویش کوشا باشند.

محترم مولوی کلیم الله افغان ضمن اشتراک در این برنامه از تعمیر لیلیه که برای بود و باش شاگردان مناطق دور دست، به شکل اساسی و معیاری آماده گردیده است نیز دیدن بعمل آورد.

در اخیر این برنامه از سوی موسسۀ خیریه  (HHRD)ضمن توزیع مواد خوراکی برای هر یک از شاگردان متذکره مبلغ (۳۵۸۰) افغانی نیز به عنوان مساعدت نقدی داده شد.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۴
Background image

د لوګر ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د مراجعینو چارو ته د ښې رسېدګۍ په موخه د لوګر ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئيس په مشرۍ اداري غونډه ترسره شوه چې د اړوندو برخو کارکوونکو په کې ګډون کړی وو.

په دې غونډه کې د شهيدانو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۲
Background image

د کندز ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د کاري بهیر د لاښه والي په موخه د کندز ولایت د شهیدانو او معلولینو چارو رئیس محترم مولوي نقیب الله سنان په مشرۍ د یاد ریاست د ټولو کارکوونکو په شتون کې اداري غونډه ترسره شوه.

په دې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۵۴
Background image

د شهیدانو او معلولینو چارو وزارت د کورنۍ پلټنې په ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه

د کاري بهیر د لا ښه والي او همغږۍ په موخه د کورنۍ پلټنې رئیس محترم مولوي محمد انور برادر په مشرۍ په یاد ریاست کې اداري غونډه ترسره شوه، چې په کې د ریاست اړوند آمرینو او کارکوونکو شتون. . .

BACK TO NEWS