محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین به ولایت زابل سفر نمود

nasrat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۷ - ۱۵:۴۲
mmd

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین طی سفر به ولایت زابل از فعالیت ها و کارکردهای ریاست مربوط این وزارت بازید بعمل آورده و به منظور چگونگی عرضۀ خدمات بهتر و به موقع به مسؤلین آن ریاست هدایات و رهنمایی های لازم ارائه نمودند.

محترم وزیر صاحب طی این سفر با هشت (8) تن از معلولین که در جریان جهاد نابینا شده بودند، با هریک از آنها مبلغ یکصدو پنجاه هزار (۱۵۰۰۰۰) افغانی پول نقد مساعدت نمودند.

قرار است سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین به منظور چگونگی ارائه خدمات بهتر به ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به برخی ولایات دیگر نیز سفر نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

BACK TO NEWS