توزیع بسته های مواد غذایی برای (۴۰۰) تن افراد مستحق در ولایت بامیان

asad_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۹:۳۵
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین کمک های را که شامل آرد، روغن، برنج و سه قلم مواد غذایی دیگر نیز می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع نمودند.

محترم علی‌خان احمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت بامیان، ضمن قدردانی از توجه خاص مقام وزارت امور شهدا و معلولین و  مؤسسه خیریه، خواستار کمک‌های بیشتر از سوی نهادهای خیریه به ایتام، خانم های بیوه و معلولین گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۸:۵۸
Background image

به (۱۰۰) تن از افراد معلول مستحق در ولایت پنجشیر ویلچر توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشېر به همکاری مؤسسه (HHRD) به (۱۰۰) تن از افراد معلول مستحق ویلچر توزیع نمودند.

محترم قاری عنایت الله مولوی زاده رئیس امور شهداء و معلولین ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۸:۵۶
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از دو میلیون افغانی با مؤسسه امداد انکشاف وطن امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور خودکفایی خانواده های ایتام، تفاهمنامه را به ارزش مجموعی (۲) میلیون و (۲۰) هزار افغانی با مؤسسه امداد انکشاف وطن (WRDWD) امضاء نمود، که بر اساس آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین به ولایت فراه سفر کرد

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین که در حال حاضر در سفر به ولایات غربی کشور به سر می‌برد، پس از دیدار با خانواده های شهدای مجرد و افراد دارای معلولیت در ولایت. . .

BACK TO NEWS