پروسۀ توزیع بسته های مواد خوراکی برای (۱۲۰۰) خانوادۀ مستحق در ولایت بلخ آغاز گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۹:۵۳
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بلخ به همکاری مقام آن ولایت، روند توزیع بسته های  مواد خوراکی را برای (۱۲۰۰) خانوادۀ شهدا و معلولین آغاز نمود این کمک‌ها شامل هشت (۸) نوع مواد غذایی می شد که یک بخش آن توسط کشور ازبکستان و بخش متباقی آن توسط مقامات امارت اسلامی و تاجران ملی تهیه شده بود.

امروز طی یک پروسۀ شفاف، برای (۳۰۰) خانوادۀ مستحق کمک های مواد خوراکی توزیع گردید و به خانواده‌های که در ولسوالی‌ها و مناطق دور افتاده زندگی می‌ نمایند، به اساس هدایت محترم الحاج محمد یوسف وفا والی ولایت بلخ، کمک های مواد خوراکی فردا به خانه هایشان ارسال می گردد، تا از تکالیف و مشکلات مصؤن بمانند.

در همین حال، محترم مولوي جان محمد حکمت رئیس امور شهدا و معلولین از کمک‌های  مقام ولایت بلخ، مردم ازبکستان و تاجران ملی  آن ولایت ابراز قدردانی نمود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۴۰
Background image

توزیع کمک‌ها به (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولایت کنر

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کنر به منظور حمایت اقتصادی خانواده های ایتام و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان، با هماهنگی مؤسسه خیریه (HHRD) برای (۲۵۰) تن از ایتام مستحق در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۷ - ۹:۹
Background image

جلسۀ به‌ منظور چگونگی اعمار کمپلکس تعلیمی برای ایتام، در وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

وزارت امور شهداء و معلولین  به‌ منظور حمایت بهتر از ایتام، فراهم‌سازی زمینه آموزش معیاری و ایجاد فرصت‌های بهتر تعلیمی برای آنان، جلسۀ کاری را با نمایندگان مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۶ - ۱۰:۵۷
Background image

برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم. . .

BACK TO NEWS