ورکشاپ یک روزه رهنمودی راه یافتگان بورسیه تحصیلی هندوستان دایر گردید

mmd_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱ - ۱۰:۱۹
عکس

ورکشاپ یک روزه رهنمودی راه یافتگان بورسیه تحصیلی هندوستان دایر گردید

وزارت دولت در امور شهدا و معلولین برای ۸۳ تن از کسانی که در مرحله نهایی بورسیه های کشور هندوستان راه یافته اند، ورکشاپی رهنمودهای لازم را ارایه نمود.

محمد اکبر زیرک از مسوولان و برگزار کننده این ورکشاپ افزود: در این بخش برای آنعده از محصلان که برای این بورسیه ها راه یافته اند با همکاری سفارت هندوستان، رهنمود های همچون، طرز تهیه مواد و اسناد لازمه، پرنمودن فورمه ها جهت آغاز نمودن دروس در پوهنتون های هندوستان و موارد مهم و لازمه دیگر ارایه میگردد.

کشور هندوستان چندی پیش با همکاری وزارت تحصیلات عالی برای ۵۳۳ تن از ورثه شهدا و افراد داری معلولیت بورسیه تحصیلی در مقطع لیسان کشور هندوستان را اعلان نمود که در وزارت دولت در امور شهدا و معلولین مطابق طرزالعمل جانبه شان بعد از برسی اسناد لازمه در این بخش و سپری نمودن مراحل امتحان ۸۳ تن از افراد موفق ورثه شهدا و معلولین را تائید به پوهنتون های کشور هندوستان نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۲/۹/۵ - ۱۳:۴۸
Background image

کار بازسازی تعمیر الحاقیه وزارت امور شهدا و معلولین آغاز گردید

در برنامۀ افتتاح کار بازسازی تعمیر متذکره محترم قاری شاه محمد دوست رئیس دفتر وزارت، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط عامه، محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱ - ۹:۹
Background image

رئیس جدید ریاست امور شهدا و معلولین ولایت بامیان معرفی و به کار آغاز نمود

در این جلسه معرفی، محترم مولوی عزیزالله انس معاون والی ولایت بامیان، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس منابع بشری وزارت امور شهدا و معلولین، محترم مفتی فیصل خاموش رئیس اطلاعات و ارتباط. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۹ - ۱۱:۴۸
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین به ولایت میدان وردک سفر نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین طی سفری به ولایت میدان وردک از روند کاری ریاست مربوط به این وزارت بازدید بعمل آورده و به منظور ارائه خدمات بهتر و به موقع. . .

BACK TO NEWS