جلسۀ به منظور ارزیابی و بررسی روند تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر در وزارت امور شهدا و معلولین برگزار گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۴ - ۹:۳۳

جلسۀ که تحت ریاست محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهدا و معلولین تدویر یافته بود، در آن محترم مولوی شاه محمد دوست رئیس دفتر مقام وزارت، محترم مولوی محمد موسی صدیقی رئیس امور کارکنان، محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد، محترم مولوی علی احمد مدرس و محترم حافظ محمد اقبال امام مسجد این وزارت اشتراک نموده بودند.

طی این جلسه، روند تطبیق قانون امر به معروف و نهی عن المنکر در چوکات این وزارت، مورد ارزیابی و بررسی همه جانبه قرار گرفت.

 در اخیر جلسه، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی پس از استماع نظریات و گزارش‌های مطرح‌شده هدایات لازم را در زمینه ارایه نموده و بر تطبیق کامل و مؤثر قانون امر به معروف و نهی عن المنکر تأکید ورزیدند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۱
Background image

دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهدا و معلولین تحایف عیدی دریافت نمود

وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریۀ (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق در این وزارت، تحایف عیدی توزیع نمود، که هر مستحق لباس های عیدی، بوت و وسایل ضروری دیگری را دریافت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۹
Background image

توزیع بسته های عیدی برای (۲۰۰) تن یتیم مستحق در ولایت کاپیسا

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت کاپیسا به همکاری مالی مؤسسه (ZFA) برای دوصد (۲۰۰) تن ایتام مستحق آن ولایت بسته های عیدی را به طور منظم توزیع نمودند.

در هنگام توزیع کمک ها، محترم الحاج. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۵:۵۱
Background image

به یکصدو شصت (۱۶۰) تن افراد دارای معلولیت در وزارت امور شهدا و معلولین ویلچر توزیع گردید

ریاست تنظیم امور خدمات اجتماعی وزارت امور شهدا و معلولین به منظور کاهش مشکلات افراد دارای معلولیت و همچنان ایجاد سهولت های زندگی به آنان، به همکاری و هماهنگی یک مؤسسه خیریه به (۱۶۰) تن. . .

BACK TO NEWS