توزیع کمک‌های مواد غذایی برای چهار صد (۴۰۰) تن مستحق در ولایت کابل

asad_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۰:۳۹
mmd

 به مناسبت ماه مبارک رمضان، به منظور حمایت افراد مستحق، وزارت امور شهدا و معلولین با همکاری مؤسسه خیریه جمعیت کمک‌های انسانی برای (۴۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین ولايت کابل بسته‌های کمک رمضانی توزیع نمود، این بسته‌ها که شامل روغن، برنج، بوره و سایر مواد خوراکی می شد، به گونۀ شفاف و منظم در دسترس مستحقین قرار گرفت.

حین توزیع مساعدت ها، نمایندگان ریاست های تنظیم خدمات اجتماعی و نظارت و ارزیابی،  همچنان مسؤلین مؤسسه کمک های انسانی حضور داشتند و از روند توزیع مساعدت ها به مستحقین نظارت به عمل آوردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

BACK TO NEWS