توزیع بسته های مواد غذایی برای (۳۷۰) تن افراد مستحق در ولایت پکتیا

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۲ - ۱۲:۴
mmd

ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۳۷۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین بسته های کمک رمضانی که شامل آرد، روغن، برنج و سایر مواد غذایی ضروری می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع نمودند.

روند توزیع کمک ها با حضور محترم مولوی محمد نبی محمدی رئیس امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا، محترم حج مدین مدیر خدمات اجتماعی و نمایندگان مؤسسه خیریه صورت گرفت.

همچنان آنعده افرادی که کمک ها را دریافت نموده بود، ضمن قدردانی از مسؤلین ریاست امور شهدا و معلولین ولایت پکتیا، خواستار تداوم کمک های بیشتری گردیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۹:۲۹
Background image

توزیع کمک های مواد خوراکی به (۴۰۰) تن افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین

وزارت امور شهداء و معلولین در ماه مبارک رمضان به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت و رسیدگی به نیازمندی های روزمره آنان به همکاری یک تاجر ملی به (۴۰۰) تن از ایتام،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۶
Background image

به (۲۰۰) تن ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین مساعدت توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به همکاری مؤسسه خیریه (ZFA) به (۲۰۰) تن ایتام مستحق کمک های را که شامل تحایف عیدی و مقدار پول نقد می شد، به گونۀ شفاف و منظم توزیع نمودند.

در توزیع کمک های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۰:۵
Background image

به منظور خودکفایی اقتصادی به (۱۰۰) تن ایتام و معلولین در ولایت بامیان وسایل و ابزار کاری توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت بامیان با همکاری مؤسسه مطالعات ستراتژیک و پالیسی افغانستان برنامه‌ های آموزشی فنی و مسلکی را در بخش‌های خیاطی، زراعت، سیستم‌های سولری و نلدوانی برای (۱۰. . .

BACK TO NEWS