به (۵۰۰) تن افراد نیازمند در وزارت امور شهدا و معلولین بسته های مواد خوراکی توزیع گردید

asad_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۱
mmd

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت از ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه برای (۵۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه، معلولین و افراد نیازمند کمک های را که شامل شش (۶) قلم مواد غذایی می شد، توزیع نمودند.

حین توزیع مساعدت ها، محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس تنظیم خدمات اجتماعی، محترم صفی الله سدید آمر تنظیم خدمات اجتماعی، محترم شفیق الله همدرد نمایندۀ ریاست نظارت و ارزیابی این وزارت و مسؤلین مؤسسه متذکره حضور داشتند و از روند توزیع کمک ها به مستحقین نظارت همه جانبه بعمل آوردند.

قابل ذکر است که چند روز قبل نیز برای (۹۰۰) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایت کابل کمک های مشابهی توزیع گردیده بود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۵۶
Background image

به (۴۰۰) تن از افراد مستحق در ولایت پنجشیر کمک ها توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت پنجشیر با همکاری یک مؤسسه خیریه به (۴۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت کمک های را که شامل برنج می شد، به گونۀ شفاف و عادلانه توزیع. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۴۷
Background image

به (۲۰۰) تن از ایتام مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به ‌منظور حمایت اقتصادی از ایتام، با همکاری مالی مؤسسه خیریه (ZFA) برای (۲۰۰) تن از ایتام مستحق ولایت کابل کمک ‌های غذایی و مواد حفظ‌الصحه توزیع نمودند.

این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۴۳
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش بیش از (۳) میلیون و (۷۰۰) هزار افغانی با مؤسسه (HHRD) امضاء نمود

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت و همچنین فراهم‌سازی دسترسی آنان به آب آشامیدنی صحی، تفاهمنامۀ همکاری را به. . .

BACK TO NEWS