امضای تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهدا و معلولین و مؤسسه خیریه (YAAR)

asad_admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۰:۳۷

وزارت امور شهدا و معلولین به منظور حمایت ورثۀ شهدا و افراد دارای معلولیت تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۱۳) هزار و (۹۶۰) دالر با مؤسسه خیریه (YAAR) امضأ نمود، که بر اساس آن برای (۲۵۰) تن از ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایات کابل و ننگرهار بسته های مواد غذایی توزیع می گردد.

این تفاهمنامه میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم صدیق الله توخی معاون مؤسسه (YAAR) به امضأ رسید که در هماهنگی با ریاست های امور شهدا و معلولین ولایات کابل و ننگرهار تطبیق خواهند گردید.

در جریان امضای تفاهمنامه محترم ملا صدوخان حق شناس ضمن قدردانی از کمک های مؤسسه خیریه متذکره، از معاون مؤسسه خواست تا در زمینه فراهم سازی آموزش های فنی و حرفوی برای ایتام و معلولین همکاری لازم انجام دهند تا این قشر نیازمند جامعه به خودکفایی اقتصادی برسند و بتوانند برای خانواده های شان درآمد حلال کسب نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۵۴
Background image

تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی امضاء گردید

وزارت امور شهداء و معلولین در راستای حمایت اقتصادی از خانواده های ایتام، تفاهمنامۀ همکاری را به ارزش مجموعی (۲۴) هزار و (۴۶۵) دالر با مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی(LRD) امضاء کرد که بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۹:۱۹
Background image

کارکردها و فعالیت های یکسالۀ ریاست امور شهداء و معلولین ولایت کندز مورد بررسی قرار گرفت

به منظور بهبود اجراآت و بررسی از چگونگی ارایه خدمات به موقع و شفاف به خانواده های شهداء و معلولین، هیئت وزارت امور شهداء و معلولین تحت ریاست محترم مولوی محمد انور برادر رئيس تفتیش داخلی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۴۳
Background image

دو تن از آمرین در وزارت امور شهداء ومعلولین به کارمندان معرفی و به کار آغاز نمود

به اساس لزوم‌ دید و حکم مقام محترم وزارت امور شهداء و معلولین، محترم الله ‌محمد دوست به حیث آمر پلان، توحید و تحلیل گزارشات در ریاست ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین و همچنان محترم خان. . .

BACK TO NEWS