آغاز پروژۀ اعمار خانه ‌های مسکونی برای ده (۱۰) خانواده مستحق در ولسوالی ده ‌سبز ولایت کابل

asad_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۳۰ - ۱۱:۷

وزارت امور شهدا و معلولین در راستای حمایت از قشر آسیب پذیر جامعه، به همکاری مؤسسه بین المللی اچ، اچ، آر، دی پروژۀ اعمار خانه های مسکونی را برای ده (۱۰) خانواده ایتام در ولسوالی ده سبز ولایت کابل آغاز نمود.

در مراسم آغاز این پروژه محترم قاری شمس‌الامین زهیر رئیس امور شهدا و معلولین ولایت کابل، محترم ملا مطیع الله ابوالمختار آمر نظارت از تطبیق پروژه های وزارت، معاون ولسوال ده سبز و مسؤلین مؤسسه اچ، اچ، آر، دی حضور داشتند.

هزینه مجموعی این پروژه مبلغ (۷۱) هزار و (۳۷۰) دالر می شود که برای هر خانواده مستحق، یک باب خانه معیاری که شامل دو اتاق نشیمن، یک دهلیز، یک تشناب و یک آشپزخانه می‌باشد، اعمار و در اختیار آنان قرار خواهند گرفت. قرار است این پروژه طی یکماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شود.

قابل ذکر است که افراد مستحق یادشده، مدتی پیش از طریق یک قرعه‌کشی شفاف و عادلانه در وزارت امور شهدا و معلولین انتخاب شده بودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۴
Background image

وزارت امور شهداء و معلولین تفاهمنامۀ را به منظور حمایت از خانواده های شهداء و افراد دارای معلولیت با مؤسسه (IHH) امضأ نمود

تفاهمنامۀ متذکره به ارزش مجموعی (۷۵) هزار و (۵۰۰) دالر میان محترم مولوی ثناء الله فرقانی رئیس ارتباط خارجه، پلان و امور تقنین این وزارت و محترم سلیمان ایپلی رئيس مؤسسه (IHH) به امضاء. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۳۱
Background image

امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه خیریه همدرد

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از قشر نیازمند ایتام و خانم های بیوه تفاهمنامۀ را به ارزش مجموعی (۴۵) هزار و (۱۰۰) دالر با مؤسسه خیریه همدرد به امضاء رسانید.

بر اساس این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۹:۳۹
Background image

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین با مسؤلین بنیاد خیریۀ سیدالشهداء حضرت حمزه رضي الله عنه ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبدالمجید آخند وزیر امور شهداء و معلولین بعد از ظهر امروز با مسؤلین بنیاد خیریه سیدالشهداء حضرت حمزه رضي الله عنه در دفتر کاری اش ملاقات کرد.

بنیاد خیریه‌ متذکره که به. . .

BACK TO NEWS