پول جمع آوری شده صندوق حمایوی وزارت امور شهدا و معلولین به هموطنان متضرر ناشی از سیلاب های اخیر در ولایت بغلان توزیع گردید

nasrat_admin
Sat, May 18 2024 10:00 AM

رهبری و کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین یک صندوق حمایوی ویژه را برای کمک به ایتام، خانم های بیوه و معلولین مستحق ایجاد کرده اند  که هر ماه مقداری پول از معاشات شان را به شکل داوطلبانه به این صندوق کمک می کنند.

بر اساس تصمیم رهبری این وزارت، پول جمع آوری شده در صندوق حمایوی ایتام، خانم های بیوه و معلولین از سوی هیئت با صلاحیت به سرپرستی محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین وزارت امور شهدا و معلولین در ولایت بغلان  به مستحقین توزیع گردید.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود رئیس دعوت و ارشاد وزارت امور شهدا ومعلولین که پیرامون موضوع فوق الذکر در وزارت امور شهدا و معلولین صحبت می نمود افزود: الحمدلله امروز نظام اسلامی در کشور حاکم است و مردم این کشور در فضای امن و برادری زندگی می کنند. موصوف همچنان گفت: مسلمانان برادر همدیگر اند و لازم است تا در شرایط سخت به یکدیگر رسیدگی نمایند.

محترم مفتی عبدالاحد مسعود از کمک های رهبری و کارمندان وزارت امور شهدا و معلولین به این صندوق ابراز امتنان نموده و به آنها دعای خیر و سعادت نمودند.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Thu, Jul 29 2021 11:52 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ رهبریتی بوییچه مجلیس اوتکزدی

شنبه ۱۲ سرطان آیی ۱۴۰۰ ییل

   پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری رهبریتی ده مجلیس اوتکزدی.

     بو مجلیس ده شهدا و ناگرانلر نینگ اسنادلری نی تطبیق و برسی قیلیش،. . .

BACK TO NEWS