برنامۀ آگاهی دهی پیرامون اهمیت و تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر به کارمندان وزارت امور شهداء و معلولین برگزار گردید

asad_admin
Tue, Jul 07 2026 10:57 AM

در برنامۀ که به همین منظور از سوی ریاست دعوت و ارشاد وزارت امور شهداء و معلولین در تالار عمومی این وزارت تدویر یافته بود، در آن محترم الحاج ملا عبدالرزاق آخند معین مسلکی و تخنیکی، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی معین امور شهداء و معلولین، محترم مولوی کلیم الله افغان رئیس عمومي مالی و اداری، رؤسای محترم بخش های مربوطه، آمرین و تمام کارمندان این وزارت اشتراک ورزیده بودند. در این برنامه، محترم شیخ صاحب عبدالحکیم حقانی پيرامون اهمیت اطاعت از اوامر امیر در چارچوب نظام اسلامی و تطبیق قانون امر به معروف و نهی از منکر سخنرانی ارزشمند و تفصیلی ایراد نموده افزود: که در نظام اسلامی اطاعت از اوامر امیر واجب است و عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی از روی شفقت، مهربانی و بر اساس احکام شریعت اسلامی، قانون را وضع کرده که خیر، سعادت و رستگاری مردم در دنیا و آخرت در آن نهفته است. محترم شیخ صاحب افزود: مجاهدین امارت اسلامی در طول بیست سال جهاد برای کسب رضایت الله تعالی جل جلاله، سختی‌ها و دشواری‌های فراوانی را متحمل شدند. اکنون نیز باید تمام خدمات خود را تنها برای کسب رضای الله تعالی جل جلاله انجام دهیم. وی همچنین تأکید کرد که همه ما دارای یک عقیده، یک وطن و زیر چتر یک نظام مقدس اسلامی زندگی می‌کنیم؛ از این‌رو مسئولیت مشترک همه ما این است که با اخلاص و صداقت برای پیشرفت کشور و تقویت نظام اسلامی خدمت کنیم. در ادامه، محترم مولوی کلیم‌ الله افغان رئیس عمومی امور مالی و اداری، در مورد اهمیت و جایگاه تطبیق قانون امر به معروف و نهی از منکر به‌گونه مفصل سخنرانی کرده، بیان داشت که قانون امر به معروف و نهی از منکر، توسط عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی در پرتو احکام قرآن عظیم‌الشأن و احادیث مبارک رسول اکرم صلی‌الله علیه وسلم، در مدت کوتاهی تدوین و نافذ گردیده است و در این قانون، حقوق شرعی و قانونی تمام اقشار جامعه به‌گونه کامل حفظ شده است. محترم مولوی کلیم‌الله افغان همچنین اظهار داشت که احکام این قانون در وزارت امور شهداء و معلولین به‌گونه کامل تطبیق شده و تمامی کارکنان هنگام انجام وظایف خویش، مفاد و احکام این قانون را رعایت می‌کنند. محترم مولوی محمد امین درویش رئیس امور مالی و حسابی نیز با استناد به آیات مبارک قرآن کریم درباره اهمیت حمایت و خدمت به ایتام، خانم های بیوه و افراد نیازمند صحبت نموده، گفت: مسئولیت ‌های ما با کسانی مرتبط است که درباره آنان هم بشارت بهشت و هم هشدار عذاب دوزخ آمده است. از همین‌رو لازم است با احساس مسئولیت، اخلاص و دلسوزی کامل به مشکلات و نیازهای آنان رسیدگی شود، دروازه های دفاتر به روی آنان بسته نشود، نیازهای مشروع‌شان برآورده گردد و با پيشانی گشاده، برخورد نیک و اخلاق پسندیده به آنان خدمات ارائه شوند.

Latest news

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

Thu, Jul 01 2021 10:53 AM
Background image

The starting of distribution land to the families of security & defense martyrs

The MMD sincerely thanks from the President of the Islamic Republic of Afghanistan on distributing 10,000 land grad to the families of Security and Defense martyrs.

BACK TO NEWS