به شماری از خانواده های شهدای مجرد و فدایان در ولایت کندهار مساعدت های نقدی توزیع گردید
محترم حاجی ملا عبدالقاهر فیروز رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندهار را که یک هیئت سه نفری آن ریاست همراهی می کرد، به ولسوالی های میوند، ژیری و پنجوایی آن ولایت سفر نمودند.
موصوف در جریان این سفر با (۳۹۶) خانوادۀ شهدای مجرد و (۱۷) خانوادۀ فدایان از نزدیک دیدار نمود، مشکلات و نیازمندی های آنان را استماع و یک اندازه مساعدت های نقدی نیز با آنان انجام دادند.
همچنان رئیس امور شهداء و معلولین ولایت کندهار از روند ارائه خدمات به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت ارزیابی بعمل آورده و به منظور بهبود کیفیت خدمات، به مسئولین مربوطه هدایات لازم ارائه نمود.
محترم حاجی ملا عبدالقاهر فیروز با ولسوال ولسوالی میوند نیز دیدار کرده و از او خواست تا در زمینه ارائه بهتر خدمات به ایتام، خانم های بیوه و افراد دارای معلولیت همکاریهای بیشتری نمایند.
