گزارش پرداخت حقوق سال ۱۳۹۹ شهدا و معلولین نظامی و ملکی ولایت بامیان

content_admin
sa

گزارش پرداخت حقوق سال ۱۳۹۹ شهدا و معلولین نظامی و ملکی ولایت بامیان
بر اساس فیصله هیئت رهبری وزارت دولت در امور شهدا و معلولین، کار پرداخت حقوق سال ۱۳۹۹ معلولان نظامی و ملکی ولایت بامیان شروع شده است.
بر بنیاد گزارش آمریت امور شهدا و معلولین این ولایت، از میان (۴۱۹) تن شهدای نظامی، حقوق شش ماه (۸۰) تن آنان به حسابات بانکی شان ارسال شده و (۲۵۰۹۹۵۱۸) افغانی بودجه به آنان تخصیص یافته است. کار پرداخت حقوق بقیه شهدا در حال اجرا می‌باشد که عنقریب به حسابات بانکی شان انتقال می‌یابد و (۳۹۱۸۹۱۴۱) افغانی بودجه به آنان در نظر گرفته است.
(۴۲) تن از معلولان نظامی حقوق شش ماه شان را دریافت نموده اند که (۲۵۲۰۰۰۰) افغانی بوجه به آنان تخصیص داده شده. کار پرداخت حقوق (۱۳۰۰) شهدای ملکی زیر کار است و (۸۰۰۰۰۰۰۰) افغانی بوجه به آنان در نظر گرفته شده است.
به همین ترتیب برای (۳۳۰۰) تن معلولان (۱۸۱۲۰۰۶۰۲) افغانی بودجه تخصیص داده شده است که با تکمیل شدن پروسه کاری، حقوق خود را دریافت خواهند کرد.

Latest announcements

Sat, Dec 14 2019 1:19 PM
Background image

Examination of Scholarships and Completion Processes Submitted to the MHE

Examination of Scholarships and Completion Processes Submitted to the Honorable Ministry of Higher Education

Thu, Nov 28 2019 9:52 AM
Background image

Bachelor scholarships for Heirs of Martyrs & Disable people (Civilians)

India has announced 35 Bachelor scholarships for Heirs of Martyrs & Disable people (Civilians)

Thu, Nov 28 2019 9:45 AM
Background image

Bachelor Scholarships for Heirs of Military Martyrs

India has announced 377 Bachelor Scholarships for Heirs of Military Martyrs

Back to announcements