وزارت امور شهدا و معلولین تفاهمنامۀ را به ارزش مبلغ بیش از سی و یک (۳۱) میلیون افغانی با مؤسسۀ خیریه (HHRD) امضأ نمود

asad_admin
Mon, Feb 10 2025 12:10 PM
mmd

تفاهمنامۀ متذکره میان محترم ملا صدوخان حق شناس رئیس ارتباط خارجه و پلان وزارت امور شهدا و معلولین و محترم همایون نوری نمایندۀ مؤسسۀ (HHRD) به امضا رسید، که بر اساس آن به (۱۱۱۲) تن ایتام، خانم های بیوه و معلولین در ولایات کابل، لغمان، ننگرهار، زابل، غزنی و کنر، پروگرام بدیل معیشت و مصؤنیت غذایی تطبیق میگردد.

در این پروگرام، فراهم نمودن آموزش های فنی و حرفوی برای ورثۀ شهدا و معلولین، سوق دادن آنان به سوی خودکفایی اقتصادی و ایجاد مصؤنیت غذایی برای خانواده های آنها گنجانیده شده است.

قابل ذکر است که ارزش مجموعی این پروژه مبلغ (۳۱) میلیون،(۶۲۰) هزار افغانی می شود و در مدت یکسال به صورت برنامه‌ریزی شده تطبیق خواهند گردید.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 9:16 AM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری  وزارت  مالی واداری ریاست لوازیمنی  تعیین‌له‌دی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری،ملی شورا نینگ اعضالری،جمهوری ریاست وکیلی، وزارت ایشچیلری و باشقه‌لر ضیاالحق فضلی‌نی مالی واداری سرپرست  ریاست لوازیمیگه  تعین‌له. . .

Wed, Aug 04 2021 10:01 AM
Background image

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از شعبات و دفاتر کاری وزارت دیدن نمود

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت ایشچیلری بیلن اوچرشدی.

     پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری وزارت نینگ ایشچیلری بیلن اوچرشیب اولرنینگ قیینچیلیک و. . .

Mon, Aug 02 2021 1:49 PM
Background image

شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی دولت‌میز نینگ بیر تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشدی

پوهنمل حمیدالله فاروقی شهدا و ناگرانلر نینگ سرپرست وزیری خانم سیما غنی افغانستان تحقیقات‌چیسی بیلن اوچرشیب شهیدلر ورثه سی و ناگرانلر تورمیش طرزینی حقیده تولیق بحث لشدی.

فاروقی جنابلری. . .

BACK TO NEWS