دیدار معین پلان و هماهنگی وزارت امور شهدا و معلولین با مشاور دینی سفارت ترکیه در کابل !

farahmand_admin
Thu, Dec 09 2021 2:06 PM
mmd

دیداری تعرفی شیخ عبدالحکیم معین پلان و هماهنگی با مفتی عبدالجلیل، مشاور دینی سفارت ترکیه در کابل امروز چهارشنبه 17 قوس 1400 ه‌ ق در مقر وزارت امور شهدا و معلولین صورت گرفت.

 

در این دیدار ضمن تبادل نظر روی اوضاع جاری کشور از روابط نزدیک کشور دوست افغانستان و ترکیه در سالهای متمادی نیز صحبت گردید.

 

شیخ عبدالحکیم، افزود که امارت اسلامی با قوه‌ی الهی امریکا و متحدان اشغالگر آن را شکست داده و فعلا کشور ما در استقلال کامل، زیر پرچم امارت اسلامی به سر می‌برد و مردم نیز از استقلال افغانستان خوشحال هستند.

 

وی افزود که افغانستان در شرایط بحرانی و سخت اقتصادی قرار داشته و خانواده‌ی های شهدا و معلولین در افعانستان نیازمند جدی کمک و همکاری می‌باشد.

 

وی گفت، که کاری های تکمیل نمودن اسناد شهدا و معلولین امارت اسلامی تکمیل شده و تمرکز فعلی آنها روی بررسی دقیق اسناد شهدا و معلولین در حکومت جمهوریت بوده تا از فساد جلوگیری نماید و در تلاش فراهم سازی کمک های بیشتری به خانواده شهدا و معلولین است.

 

همچنان معین پلان و هماهنگی اضافه کرد که کشور های اسلامی باید در شرایط بحرانی و سخت به هم‌دیگر دست یاری داده تا از فاجعه انسانی جلوگیری کنند که کشور ترکیه در این قسمت پیش گام بوده و تاهنوز بر تمام کشور اسلامی در جهان و افغانستان کمک های بشر دوستانه داشته که این بابت سپاس گذار هستیم.

 

شیخ عبدالحکیم گفت، در این شرایط وزارت امور شهدا و معلولین سخت نیازمند کمک در بخش های مواد غذایی، البسه، دوا و ویلچری برقی بوده تا به خانواده های نیازمند کمک گردد.

 

در ادامه صبحت ها مفتی عبدالجلیل نیز ضمن اشاره به روابط تاریخی و مشترکات فرهنگی و اجتماعی وضعیت موجود را اسفبار خواند و افزود که کشور ترکیه و سفارت آن در کابل تلاش دارد در قسمت کمک و مدد رسانی به شهدا و معلولین افغانستان در هماهنگی بیشتر با کشورش ترکیه اقداماتی داشته باشد.

 

همچنان در اخیر هر دوجانب روی هماهنگی بیشتر و ظرفیت های موجود تاکید کرده و برای آرامش و پیشرفت کشور های اسلامی دعای خیر نمودند.

Latest news

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

Thu, Jul 01 2021 10:53 AM
Background image

The starting of distribution land to the families of security & defense martyrs

The MMD sincerely thanks from the President of the Islamic Republic of Afghanistan on distributing 10,000 land grad to the families of Security and Defense martyrs.

Wed, Jun 30 2021 2:47 PM
Background image

It is our significant priority to handle to heirs of martyrs and people with disabilities

On Tuesday, June 29, 202 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended to the Questions and Answers

BACK TO NEWS