جلسه هییت رهبری تدویر گردید

sadiq_admin
Tue, Apr 06 2021 8:54 AM
d

جلسه هییت رهبری تدویر گردید

جلسه هییت رهبری وزارت تحت ریاست پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین روز دوشنبه، مورخ ۱۶ حمل تدویر یافت.

در ابتدا روسا بخش های مختلف پیرامون اجراآت خویش و فیصله های قبلی جلسه هییت رهبری، معلومات دادند.

در ادامه آقای فاروقی ضمن تاکید به رسیدگی بهتر و موثر به امورات ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت، گفت: کسانی که اسناد شأن از کمیته تدقیق و بررسی اسناد تکمیل و همچنان تذکره الکترونیکی اخذ کرده است روند توزیع حقوق آنها هرچه عاجل در مرکز و ولایات شروع شود. کسانی که اسناد شأن باقی مانده پروسه بررسی تسریع گردد تا این پروسه تکمیل گردد.

آقای فاروقی به منظور رسیدگی بهتر به امور مراجعین و کارمندان به بخش های مربوطه هدایت داد تا به مرکز و ولایات صندوق شکایات در دهلیزها نصب گردد تا همه بتوانند شکایات شأن را با وزارت شریک کنند. روند بررسی این شکایات نیز باید بر اساس یک مکانیزم مشخص صورت گیرد تا حق کسی تلف و در زمینه اغماض نشود.

سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین از تمام بخش ها خواستند که فرامین و فیصله های کابینه و ریاست جمهوری را جدی گرفته و به موقع به آن رسیدگی نمایند. او به بخش های مربوطه هدایت سپرد تا در زمینه یک طرزالعمل مشخص ساخته شود و بر اساس آن عمل و پیگیری گردد.

در ادامه آقای فاروقی به منظور اصلاحات بیشتر، جذب و استخدام افراد شایسته و متخصص را در اداره مهم خوانده و تاکید نمود که بر اساس قوانین و مقررات با هماهنگی کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی تمام بست های خالی باید پر شود.

Latest news

Tue, Jul 06 2021 2:27 PM
Background image

An awareness program was held about law of prohibiting harassment of women and children

 

On Tuesday July 6, 2021 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended at awareness program about law of prohibiting harassment of Women and Children, which was. . .

Thu, Jul 01 2021 10:53 AM
Background image

The starting of distribution land to the families of security & defense martyrs

The MMD sincerely thanks from the President of the Islamic Republic of Afghanistan on distributing 10,000 land grad to the families of Security and Defense martyrs.

Wed, Jun 30 2021 2:47 PM
Background image

It is our significant priority to handle to heirs of martyrs and people with disabilities

On Tuesday, June 29, 202 Professor Hamidullah Farooqi the Acting Minister of MMD attended to the Questions and Answers

BACK TO NEWS