دیدار سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با رئیس و اعضای نهاد همبستگی راه صلح افغانستان

sadiq_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۸:۲۶
ات

دیدار سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با رئیس و اعضای نهاد همبستگی راه صلح افغانستان

۷ ثور۱۴۰۰

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین با رییس و اعضای نهاد همبستگی راه صلح افغانستان دیدار نمودند.

در ابتدا رییس نهاد همبستگی صلح از فعالیت ها و کارکردهای نهاد مربوطه صحبت نموده و گفت این نهاد برای تامین صلح و بهبود وضعیت کشور در بخش های مختلف تلاش می نمایند. او همچنان وعده نمود که با وزارت در بخش های مختلف همکار خواهد بود.

پوهنمل حمیدالله فاروقی سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین نیز ضمن سپاسگزاری از فعالیت های نهاد مربوطه، گفت: جنگ پدیده زشت و منفی جامعه ماست و تمام چالش های موجود کشور، ناشی از جنگ است. برای تامین صلح و ساختن کشور ضرورت به تلاش های مشترک و مسوولیت پزیری بیشتر است. او اظهار امیدواری کرد که جوانان تحصیل کرده می توانند وضعیت موجود را تغییر دهند و در تامین صلح و باز سازی افغانستان نقش مهم ایفا نمایند.

در اخیر اعضای نهاد همبستگی صلح افغانستان به پاس خدمات و تلاش های سرپرست وزارت امور شهدا و معلولین برای ارایه خدمات موثر به ورثه شهدا و افراد دارای معلولیت لوح تقدیر اهدا نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

به (۷۰۰) تن از افراد مستحق در وزارت امور شهداء و معلولین کمک های مواد خوراکی توزیع گردید

وزارت امور شهداء و معلولین به منظور رسیدگی بهتر به نیازمندی های روزمرۀ خانواده های ایتام و افراد دارای معلولیت به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۷۰۰) تن از ایتام، خانم های بیوه، معلولین و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۷
Background image

امضای تفاهمنامه های همکاری میان وزارت امور شهداء و معلولین و مؤسسه زندگی برای آسایش و ترقی

ریاست پلان، ارتباط خارجه و امور تقنین وزارت امور شهداء و معلولین به منظور حمایت از (۹۳۳) تن ایتام مستحق در ولایات ننگرهار و لغمان تفاهمنامه های همکاری را به ارزش مجموعی (۳۵) هزار و (۹۶۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۲۲
Background image

به (۲۹) تن از افراد مستحق در ولایت ننگرهار وسایط نقلیه زرنج توزیع گردید

ریاست امور شهداء و معلولین ولایت ننگرهار به همکاری یک مؤسسه خیریه به (۲۹) تن از ایتام و افراد معلول مستحق وسایط نقلیه زرنج توزیع نمودند تا آنان از این طریق بتوانند به خودکفایی و. . .

BACK TO NEWS